# Rafael Van der Vaart

Cevap: # Rafael Van der Vaart

----------------Leo-----------------

Uğur---G.zan-------Servet---Hakan

---------------M.Topal--------------

--------Elano---------Vdv---------

Keita------------------------Arda

--------------Baros-----------------

bu kadroyla tecavüz konusunda Coşkun abiyi geçeriz

bu kadro süper ama ne bilim ya Elano'dan sonra hücuma dönük orta saha oyuncusu alır mıyız? orasını bilmiyorum..

Denizli'den bile 4 yeriz ama 8 atarız :D

Yemin ederim sizleri anlamiyorum. Hala Arda'yi sol aciga yazarak adam'i bitiriyorsunuz. Arda VDV yerine koy daha mantikli ve daha iyi ki Arda burda kendini daha iyi bir sekilde gosteriyor ve oynuyor. Hem performansi hemde istatistikler bunu dogruluyor birde Arda'nin sol ic oynayacagini bile bile hala onu sol aciga yazmanin mantigi nedir? Birde Zan yerine Gungor daha iyi olur.

Son olarakta, yabanci futbolcu alinmaz bu saatten sonra. Hele cok buyuk topcu hic alinmaz. Anca savunmaya olur, onun haricinde hic bir bolgeye olmaz ...

Hiç belli olmaz bence. Bu Guti haberleri birden yabancı basında nasıl ne amaçla belirdi. Umarım Keita gelmeden önceki bir yemdir yine Govou gibi. Aynı takımdan başka birinin adını çıkarmak. Öyle bir mantık kurulursa Real'den biri bu kadroya ballı kaymak olur

Yemin ederim sizleri anlamiyorum. Hala Arda'yi sol aciga yazarak adam'i bitiriyorsunuz. Arda VDV yerine koy daha mantikli ve daha iyi ki Arda burda kendini daha iyi bir sekilde gosteriyor ve oynuyor. Hem performansi hemde istatistikler bunu dogruluyor birde Arda'nin sol ic oynayacagini bile bile hala onu sol aciga yazmanin mantigi nedir? Birde Zan yerine Gungor daha iyi olur.

Son olarakta, yabanci futbolcu alinmaz bu saatten sonra. Hele cok buyuk topcu hic alinmaz. Anca savunmaya olur, onun haricinde hic bir bolgeye olmaz ...

Takıma Elano girince işler değişebilir, bu kadar iddialı konuşmayın bence. :)

Takıma Elano girince işler değişebilir, bu kadar iddialı konuşmayın bence. :)

Hayir, degismez. Rijkaard akilsiz bir hoca mi ki ila Arda'yi sol icte oynatsin Elano'nun gelecegini bile bile?

--------Topal--------

Elano---------Arda

Aynen bu sekilde olur ... Topal yerine Sarp veya Ayhan'da olabilir, duruma gore degisir ama diger ikili beraber oynar.

Hayir, degismez. Rijkaard akilsiz bir hoca mi ki ila Arda'yi sol icte oynatsin Elano'nun gelecegini bile bile?

--------Topal--------

Elano---------Arda

Aynen bu sekilde olur ... Topal yerine Sarp veya Ayhan'da olabilir, duruma gore degisir ama diger ikili beraber oynar.

.......Sarp.......

Elano....Ayhan

:confused::confused::confused:

Çok iddialı konuşmayın, "Hayır, değişmez." ne demek? Rijkaard mısınız siz?

Futbolcunun yeri sabittir ama "gerekirse" yerini değiştirebilir.

Maç içersinde geçici olarak tabii...

Anlamıyorsunuz sanırım. Rijkaard, Arda'yı Messi gibi kullanmıyor. İniesta gibi kullanıyor. Çünkü Arda orda daha iyi.

Adamı sol açığa çekerse bu saatten sonra olan Arda'ya olur.

Futbolcunun yeri sabittir ama "gerekirse" yerini değiştirebilir.

Maç içersinde geçici olarak tabii...

Anlamıyorsunuz sanırım. Rijkaard, Arda'yı Messi gibi kullanmıyor. İniesta gibi kullanıyor. Çünkü Arda orda daha iyi.

Adamı sol açığa çekerse bu saatten sonra olan Arda'ya olur.

Evet, Arda'yı Iniesta gibi kullanıyor ŞU AN.

Bazı üyeler neden Rijkaard'ın zihnini okuyabiliyormuş gibi davranıyorlar, anlamıyorum. :)

Evet, Arda'yı Iniesta gibi kullanıyor ŞU AN.

Bazı üyeler neden Rijkaard'ın zihnini okuyabiliyormuş gibi davranıyorlar, anlamıyorum. :)

Çünkü belli oldu. Arda, geniş alanda çok daha iyi oynuyor. Bu saatten sonra yeniden sol açığa geçerse, şu an ki istatistikleri aynı hızda ilerleyemez. 4 maçta 1 gol 8 asist.

Peki sol açığa geçerse bu asist yönü aynı hızla devam edecek mi?

Çünkü belli oldu. Arda, geniş alanda çok daha iyi oynuyor. Bu saatten sonra yeniden sol açığa geçerse, şu an ki istatistikleri aynı hızda ilerleyemez. 4 maçta 1 gol 8 asist.

Peki sol açığa geçerse bu asist yönü aynı hızla devam edecek mi?

Rijkaard'ın, takım dizilişini Arda'nın asist sayısına göre yaptığını sanmıyorum. Bir de Arda'nın o asistlerinin yarısı duran toptan, oynadığı pozisyonla ilgisi yok yani.

Bu arada ben, "Arda sola GEÇECEK", "Elano ortada OYNAYACAK" demiyorum. Sadece, böyle bir olasılığın olduğunu ve göz ardı edilmemesi gerektiğini söylüyorum.

Üyelerimizin; Rijkaard ya da Neeskens'lermiş güvenle, "Arda ortada OYNAYACAK", "Şu an ki durum DEĞİŞMEYECEK", "Elano ve Arda ortada beraber OYNAYACAK" gibi cümleler kurmaları beni rahatsız ediyor.

Hiçbirimiz Rijkaard değiliz. Bekleyip görelim ne olacağını.

Ha, beklerken tartışabiliriz tabi, normaldir; ama bunu yaparken "olasılık" kipi kullanmamız daha doğru olur.

"Olabilir", "Oynayabilir", "Değişebilir" gibi...

Arda ve Elano yer değiştirerek oynabilirler.Aynı şekilde diğer kanat oyuncusu ilede Arda yer değiştirebilir.Rakip'in kilidini açmak için hertürlü yolu deneyeceklerine inanıyorum.Elano'da her yerde oynayabiliyor ama röpartajında ortada oynamak istediğini söylemişti.Ben Rijkaard ve tüm teknik ekibe müthiş güven duyuyorum en doğrusu neyse onu yapacaklarına inancım tam.Böyle şeylere kafa yormaya değmez.

Rijkaard'ın Arda'dan bir Iniesta çıkarmaya çalıştığını biliyoruz. İyi bir kanat oyuncusu bulmak zor değil; ancak bir "beyin" bulmak, bir Iniesta bulmak zordur. Sol kanadı Kewell ile, Aydın ile kurtarırım düşüncesinde Rijkaard. Mantıklı düşününce de akla gayet yatkın, rasyonel geliyor...

Kocum benim agizindan bal damliyo...bu ara vdvnin defansif yönü güclü oyuncu!!! Herhalde bu forumda herkes vdvyi sadece hamburgdan beri takip ediyor!!!

--------sneijder-----vdv---------

--------------zlatan--------------

-------Topal------

Elano ---- Linderoth(Baris)

Keita - Baros - Arda

Sayet bir girisim oldu ise, Van der Vaart'in transferi Linderoth'a bakar. Haa muz o zamana kadar manav da bekler mi, pek sanmam.

Baris - Topal

---Lincoln--- 3'lusu gecen sezon beraber oynadiklari maclar da harikalar yaratti. Bunu Elano ile bir ust seviyeye cikarmak mumkun. Onun icin Van der Vaart'a gerek oldugunu dusunmuyorum.

Geri
Üst Alt