# Rafael Van der Vaart

Cevap: # Rafael Van der Vaart

------------leo franco----------------

ugur------servet-----emre.g---h.balta-

----------------topal-----------------

-------elano------------arda---------

keita-------------------------kewell--

---------------baros-----------------

gayet guzel kadro

Rijkaard'ın, takım dizilişini Arda'nın asist sayısına göre yaptığını sanmıyorum. Bir de Arda'nın o asistlerinin yarısı duran toptan, oynadığı pozisyonla ilgisi yok yani.

Bu arada ben, "Arda sola GEÇECEK", "Elano ortada OYNAYACAK" demiyorum. Sadece, böyle bir olasılığın olduğunu ve göz ardı edilmemesi gerektiğini söylüyorum.

Üyelerimizin; Rijkaard ya da Neeskens'lermiş güvenle, "Arda ortada OYNAYACAK", "Şu an ki durum DEĞİŞMEYECEK", "Elano ve Arda ortada beraber OYNAYACAK" gibi cümleler kurmaları beni rahatsız ediyor.

Hiçbirimiz Rijkaard değiliz. Bekleyip görelim ne olacağını.

Ha, beklerken tartışabiliriz tabi, normaldir; ama bunu yaparken "olasılık" kipi kullanmamız daha doğru olur.

"Olabilir", "Oynayabilir", "Değişebilir" gibi...

Katiliyorum.. Arda'nin ortada oynamasi onun icin daha iyi olur bence. Ama tabiki takim savunmasi falan oturmadan o bolgede iki serbest oyuncuyu kaldiramaybiliriz bu durumda kanatlara cekilmesi falan taktik icabi ile mumkundur. Frank'in aklindan gecenleri her ne kadar tam olarak bilmesemde Arda'yi uzun vadede ortada oynatmayi dusunuyor. Aklindan geceni okumak degil bu, izliyoruz adamin su ana kadar ne yaptiklarini iste. Yeri gelir kanada da ceker, ama adamin aklinda Arda'yi ortada oynatmak var.

RVV 'a gelince.. Govou - Keita oldu simdi de Guti dendi Vaart olur diye dusunduk galiba? :) ama alakasiz ihtiyacimiz olmayan bir adam su an itibari ile

van der vaart olayı ne kadar ciddi?

bizim basın mı yazmış yabancı basın mı?

ordan anlarız...

niye bedava ayrıca?

Arda ve Elano yer değiştirerek oynabilirler.Aynı şekilde diğer kanat oyuncusu ilede Arda yer değiştirebilir.Rakip'in kilidini açmak için hertürlü yolu deneyeceklerine inanıyorum.Elano'da her yerde oynayabiliyor ama röpartajında ortada oynamak istediğini söylemişti.Ben Rijkaard ve tüm teknik ekibe müthiş güven duyuyorum en doğrusu neyse onu yapacaklarına inancım tam.Böyle şeylere kafa yormaya değmez.

tek kelimeyle harika

avrupanın en iyi teknık kadrosu bizde ilk defa bu sezon şimdiye kadar kim nerde nasıl oynar sistem falan aklımın ucundan geçirmedim

arkama yaslanıp galatasarayımı izliyorum :cool:

eskiden olsa en fazla 1-2 taş çatlasın 3 mevkinin tartışması ve kimin oynaması gerektiği düşünülürdü...şimdi birbirimizin kafasını yarıyoruz...

Allahıma ve haldunuma şükürler olsun elanoyu ister beke koruz ister forvet arkasına , keitayı ister sola koruz ister sağa istersek yanımızda çekirdek çitlettiririz.

bak lugano gitmiş.biz rakibimizin durumuna göre transfer yapacak ezik bi takım değiliz.. ama fener o kadar çok şey kaybetti ki. azizi ayakta alkışlıyorum..

VdV gelsede olur gelmesede. önceliğim bek transferi. olmadı gözüm hala emana da..

bedavaysa VDv de olabilir..

Van der Vaart, Galatasaray’a mı Geliyor ?

Futbolda transfer dönemi henüz başlamadı ancak gelecek yaz dönemine dair dedikodular şimdiden medyada yer buluyor.

Transfermarketweb.com, sezon sonunda Avrupa pazarında yaşanması muhtemel transferlerin Top 20 listesini yaptı.

Listede Real Madrid’in Hollandalı yıldızı Van der Vaart’ın, Galatasaray’a transfer olabileceği de yer alıyor.

İşte transfer dedikoduları Top 20 listesi:

Defans:

Maicon (Inter Milan) Chelsea veya Real Madrid’e gidebilir.

Vidic (Manchester United) : Real Madrid veya Chelsea.

Orta Saha:

Gattuso (AC Milan) : Chelsea, Manchester City veya Juventus.

Gerrard (Liverpool) : Real Madrid.

Mascherano (Liverpool) : Barcelona veya Real Madrid.

Fabregas (Arsenal) : Barcelona.

Ballack (Chelsea) : Bayer Leverkusen, New York Red Bulls veya Los Angeles Galaxy.

Vieira (Inter Milan) : Arsenal veya Olympique Marseille.

Ribery (Bayern Munich) : Real Madrid veya Manchester United.

David Silva (Valencia) : Real Madrid veya Manchester United.

Van der Vaart (Real Madrid ) : SV Hamburg veya Galatasaray.

Forvet:

Fernando Torres (Liverpool) : Real Madrid, AC Milan veya Manchester United.

David Villa (Valencia) : Real Madrid, Barcelona veya Chelsea.

Robinho (Manchester City) : Barcelona.

Luis Fabiano (FC Sevilla) : AC Milan veya Manchester City.

Aguero (Atletico Madrid) : Chelsea veya Inter Milan.

Henry (Barcelona) : Arsenal, Manchester City veya Olympique Lyon.

Teknik Direktör:

Guardiola (Barcelona) : Inter Milan veya Manchester City.

Mourinho (Inter Milan) : Barcelona veya Manchester City.

Rafael Benitez (Liverpool) : Real Madrid veya Inter Milan.

MARATON.COM.TR / BORA EĞRİÇAYIR

G.SARAY, VAN DER VAART İLE TOP 20'DE! | Maraton.com.tr

Cevap: Van der Vaart, Galatasaray’a mı Geliyor ?

İstemez.

Valla olursa, şu göbeğime rağmen havada çok rahat 2 takla atarım. Hadi onu yapamadıysam bile Keita'nın, Pana maçının son dakikasında frikiği engellemek için uçtuğu gibi uçarım yemin ederim.

Görsel bir şölen yaşatırım foruma.:D

İster ister.

Kewell'ın yerine iyi olurda bize ön libero lazım.

neden olmasin Rijkaard Babayla yeniden dogmus gibi olur, hem daha genc

sadece esi sorun cikarabilir

Valla olursa, şu göbeğime rağmen havada çok rahat 2 takla atarım. Hadi onu yapamadıysam bile Keita'nın, Pana maçının son dakikasında frikiği engellemek için uçtuğu gibi uçarım yemin ederim.

Görsel bir şölen yaşatırım foruma.:D

:D:D

Aynen üstad.

Diyelim ki geldi :D ben de çocuğumu kesecem :D

rafael-van-der-vaart-family.jpg

neden olmasin Rijkaard Babayla yeniden dogmus gibi olur, hem daha genc

sadece esi sorun cikarabilir

Yazın Total Futbol'da o Kenan Doğulu'ya benzeyen adam Van der Vaart'ın eşi Türkiye'yi çok seviyor demişti.

Hatta

Bir hastalı var eğer buradan bizi izliyorsa şifa diliyorum gibi bir şeyler demişti. Bütün gece gülmüştüm. :ciftetelli:

Konuyla alakasız bana göre Van der Vaart'ın eşi tam bir balon.O kadar güzel değil bence.:D

Abi sen Kewell dedinde Kewell yeterli değil mi ki?Bence birinin yerine gelcekse Elano yedeğe gitsin.Takıma zarar sadece :)

Bize maçtan kopmayan ve sürekli maçın içinde olan bir sol kanat gerekli,Harry çok kaliteli ama seneye ben iyi oynayacağını düşünmüyorum çünkü fiziği çok zorlayacak onu hem de oda Ülkesine döner belki.V.Der Vaart süper olur o tarafa.

Geri
Üst Alt