# Rafael Van der Vaart

Cevap: Van der Vaart, Galatasaray’a mı Geliyor ?

Bize maçtan kopmayan ve sürekli maçın içinde olan bir sol kanat gerekli,Harry çok kaliteli ama seneye ben iyi oynayacağını düşünmüyorum çünkü fiziği çok zorlayacak onu hem de oda Ülkesine döner belki.V.Der Vaart süper olur o tarafa.

Rijkaard´ın eski öğrencisi Quaresmaya ne dersin ? ;):)

Yazın Total Futbol'da o Kenan Doğulu'ya benzeyen adam Van der Vaart'ın eşi Türkiye'yi çok seviyor demişti.

Hatta

Bir hastalı var eğer buradan bizi izliyorsa şifa diliyorum gibi bir şeyler demişti. Bütün gece gülmüştüm. :ciftetelli:

insallah öyledir

Van Der Vaart Türkiyeye gelirse sadece Galatasaray icin gelir

Elano yu getiren Haldun Üstünel bunuda getirir gelecek sezon zaten bütcemizde daha cok olucak :D

Rijkaard´ın eski öğrencisi Quaresmaya ne dersin ? ;):)

Sence Queresma Galatasaray'a gelir mi ?

Gelirse uyum sağlayabilir mi ?

Uyum sağlayıp , maç oynamaya başlayınca Sinan başghan'ın dediği gibi 90 dakka oyundan kopmadan kalabilir mi ?

Valla olursa, şu göbeğime rağmen havada çok rahat 2 takla atarım. Hadi onu yapamadıysam bile Keita'nın, Pana maçının son dakikasında frikiği engellemek için uçtuğu gibi uçarım yemin ederim.

Görsel bir şölen yaşatırım foruma.:D

Bekleriz hocam. :ciftetelli:

Quaresma tribün topçusudur Keita varken gerek yok.Bu Twente'nin sol açığı fena bir çocuk takip etsek iyi olacak...

Elano varken gerek yok.Ha ikisi beraber oynar diyorsanız arkalarına Toure gibi bir insan azmanı lazım ki Elano ve Vaart'ın açıklarını kapatabilsin.

Bencede Queresma gelmesin.Saçma bi transfer olur.Lincoln olayına döner.Şımarık bi futbolcu diye biliyorum.Ayrıca kendini takımın C.Ronaldosu sanıyodu.Portoda daha iyiydi.İnterde çok kötü.Şahsi görüşüm :) .

Chelsea'nın transfer yasağı yokmuydu ?

Yasak Kalktı.

Quaresma tribün topçusudur vs.. gibi saçmalıkları nasıl yazıyorsunuz hayret. İkisi de kaliteli ve bizde çok çok iyi oynar.

Hamburg veya Galatasaray arasında tercih yapacaksa objektif olarak baktığımda Galatasaray derim.

Geri
Üst Alt