# Rafael Van der Vaart

Cevap: Van der Vaart, Galatasaray’a mı Geliyor ?

Quaresma tribün topçusudur vs.. gibi saçmalıkları nasıl yazıyorsunuz hayret. İkisi de kaliteli ve bizde çok çok iyi oynar.

Nesi hayret maç boyu 2-3 bilek haraketinden başka bir halta yaramayan bir adam!

Tamam ya hatırladım sözleşmesi varken klüple değil adamla görüşmüşlerdi.

Sinan abiye %100 katılıyorum.

Bu arada Manchester United'ta Macheda(sanırsam şuan 19 yaşında) diye bi forvet var.1-2 yıl önce onu alsaydık süper olurdu.Forvet sıkıntısı vardı o ara.Ancak şuan imkansız gözüküyor.Yavaş yavaş ilk 11 e girmeye başladı.Hangi aklı başında adam Manchester United'i bırakır ki?Hem bi dünya devindesin,hemde deli gibi para alıyosun.Maaş sıkıntısıda yok.(Gecikme falan)Oh kebap hayat :D

Bak hocam halı sahaya oyuncu çağırma gücüm olsa;

1-Quaresma

2-Carrusca

Bunlar orada kral olurlar.

Yanlış hatırlamıyorsam konu Van Der Vaarttı :D

Mahmadou Niag'da iyi olur aslında.

Marsilya

Carrusca'nın kaliteli olduğunu düşünmüyorum.:)

Valla şimdi bende örnekler veririm dünya da futbolcu kalmaz :D iş hareketteyse yandık. Elano için demediklerini bırakmadılar, bilek hareketi geç top süremiyor, ayakta duramıyor vs.. , adama hakaret mi edilmedi, gitsin, aldığı para haram olsun... herkesin farklı görüşü dediğim gibi :)

Nesi hayret maç boyu 2-3 bilek haraketinden başka bir halta yaramayan bir adam!

Sinan taş olursun kardeşim yapma.:DQuaresma dediğin adam takımını çeyrek finale çıkardı tek başına.Ayıptır ,yazıktır.:oBiraz vurdumduymaz ama yeteneğini gözardı edemeyiz.Solda Quaresma sağda Keita ile uçar bu takım.

Sinan taş olursun kardeşim yapma.:DQuaresma dediğin adam takımını çeyrek finale çıkardı tek başına.Ayıptır ,yazıktır.:oBiraz vurdumduymaz ama yeteneğini gözardı edemeyiz.Solda Quaresma sağda Keita ile uçar bu takım.

Ben büyük oyuncu olmadığını söylüyorum bu benim fikrim,hırs yok azim yok,canı isteyecekte oynayacak adam bunlar!

Gelsede İnterden adam alıyosun.Bonservisi uçuktur...

Quaresmamı :o 5 para etmez

Ben büyük oyuncu olmadığını söylüyorum bu benim fikrim,hırs yok azim yok,canı isteyecekte oynayacak adam bunlar!

Orada haklısın ama kesinlikle iş yapar bizim takımda.En az Ronaldo kadar yeteneklidir ama onun kadar disiplinli olmadığı için kaybetti,büyük oyuncu olamadı.

Geri
Üst Alt