rahmi koç

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
Şöyle bir şey söylemiş iş insanı.

"200 milletvekili ile bu devlet rahat döner."

"Başımıza ne geliyorsa nüfus artışından geliyor. Okul yetmiyor, gıda yetmiyor, eğitim yetmiyor. Hiçbir şey yetmiyor bugünkü durumda. Diyorlar ki, devlette 5.5 milyon kişi çalışıyor. Buna askerler dahil değil. Dolayısıyla 2 milyon kişiyle bu devlet rahatlıkla döner. 600 milletvekili var, 200'üyle rahatlıkla hallolur." dedi.

bunların da mal varlığına çökeceğiz
kamulaştıracağız
halktan çaldıkları her kuruşun hesabını verecekler

Ben konusunu açacaktim iyi yaptın Mahir.

Adam doğru söylemiş eyt ve memurlari sirtimizda tasiyoruz.

Fazla personele ne gerek var

mevcut düzende 0 MV olmalı. zaten partisi fark etmeksizin GB ları ne diyorsa onu yapıyorlar
Hatay'da 10 milletvekili var. Ne mecliste ne başka bir yerde Antakya konu değil. Bugün merkeze gittim. Burası şehrin tam merkezi. Şöyle düşün Beyoğlu, Beşiktaş, Kadıköy neyse burası da öyle. Nüfus, konut yoğunluğunun fazla olduğu semtti. Minik bir sahne. Akıl sağlığı bozulur bu görüntüleri gören. Ama milletvekilleri ne yapıyor bilmiyorum.

Fotoğrafta görünen binalar da yıkılıyor.

Screenshot_2023-11-21-18-59-48-814_com.miui.gallery.webp

kanınızı emen
emeğinizin birçoğunu bildiğin çalarak geçirenlere

destek çıkın :)
sonra şu eksik bu eksik böyle sıkıntılarımız var diye ağlayın
sizin gibi müstahak ancak biz halk için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz

zengin sevici seni
Açık forumda seninle tartışmayacağım. Gelirim Konya'ya barda içerken seni solculardan soğuturum. Soldan değil altını çizeyim. Türk solculardan. Sevgiler.

Hatay'da 10 milletvekili var. Ne mecliste ne başka bir yerde Antakya konu değil. Bugün merkeze gittim. Burası şehrin tam merkezi. Şöyle düşün Beyoğlu, Beşiktaş, Kadıköy neyse burası da öyle. Nüfus, konut yoğunluğunun fazla olduğu semtti. Minik bir sahne. Akıl sağlığı bozulur bu görüntüleri gören. Ama milletvekilleri ne yapıyor bilmiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 226206
merkez degisebilir depremden dolayı fay hattı olan bölgelere ev yapmıyorlar

dogru alanlara ev yapılacaktır!!

Ekli dosyayı görüntüle 226206
seçtiğiniz, sesinizi duyurma ihtimali yüksek olanı da AYM ye karşı çıkıp, içeride tutuyorlar. Diyorum ya fuzuli masraf 600mv. İsimlerini 5 senede bir seçimlerde, pusulalarda görüyoruz sadece.

Açık forumda seninle tartışmayacağım. Gelirim Konya'ya barda içerken seni solculardan soğuturum. Soldan değil altını çizeyim. Türk solculardan. Sevgiler.
açık forum nedir hocam?
neyse buyur gel tartışalım
eski tüfeklerden bugüne kadar hepsiyle muhabbetimiz olmuştur soğutamazsın emin ol

Nüfus yoğunluğu dünyanın genel sorunu hali hazırda. Ülkemizde milletvekillerinin de çalışmadığı bir iş yapmadığı gerçek.

Geri
Üst Alt