Rakibe Saygı, Kendine Saygı!

Bu ne yaw,

Bence 10bin tane galatasaray taraftari, 10 bin tana karga, 10 bin tane civciv meydanda toplansin.

Ayni anda birbirine saldirsin

Kan aksin istiyorumm KANNN

bir holigan olarak hastir diyerek hakli bir söylemde bulunmak istiyorum

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakma sayın abim buna katılmam mümkün değil. Çıkıp en başından beri sporda barış diyeceksin ama sonra arkadan iş çevireceksin.

Ali bey eğer samimi ise çıkar hatalarını delikanlı gibi kabul edip özür diler.

O zaman bizde ona göre kendisine bakış açımızı tekrar gözden geçiririz.

Herkes Ali Koç'u küçük görüyor ama fair-play i yaşatacak ismin başında geliyor. Transfer döneminde ilgilendiğimiz futbolculara teklif götürülmesi sebebiyle eleştiriliyor ama o dönem sadece o değil, bir çok hatası olmuştu. Makamının önemini anlamış durumda ve şu an iyi gidiyor gibi. Ali Koç bence Türk futbolu için şanstır.

biz Nkfvas diyoruz adamlar ne diyor
bu kadar basiretsiz bir yonetim daha gormedim

Arkadaslar ingilterede saniyor musunuz ki kulupler rakipler birbirlerine karsi transferlerde sulanti olmuyorlar , yahut fiyat yukseltmiyorlar

Bu yontemler evrensel futbolda fair play e aykiri degil ki . Biz uyduruyoruz bunlari

Neden talip olmusmus . Allah allah sana ne yahu ? Ortada imza ve satis yoksa herkes istedigine talip olur

O zaman fb de der ki , sen de boyuna fiyat kirmak icin aylardir oyalaniyorsun , o zaman devreye girer alirim

Hic bir fair play e aykirilik yok bunda , dunyanin her yerinde var

Kusura bakma sayın abim buna katılmam mümkün değil. Çıkıp en başından beri sporda barış diyeceksin ama sonra arkadan iş çevireceksin.

Ali bey eğer samimi ise çıkar hatalarını delikanlı gibi kabul edip özür diler.

O zaman bizde ona göre kendisine bakış açımızı tekrar gözden geçiririz.

Bu tip kimlikler özür dilemezler. Aynı hatayı tekrarlanmaz ve konu kapanır.

Ali koc artik mesela baska adimlar da atmali

Mesela kulup soylesilerine rakip taraftarlar da katilabilmeli , kalamistaki 2 tesis arasindaki utanc duvari yikilmali (15-20 sene evvel yoktu , fb liler gelip saldirdilar diye mecburen yapildi)

Emniyetle beraber stadyum cevresinde mac oncesinde rakip takim seyircilerinin kendilerini gizlemek zorunda kalmadan guvenle dolasmalarini saglamalilar

21. yuzyildayiz hala fenev cincon gibi ifadeler kullanan değerli sığırlar görüyorum etrafta

İstenmeyen olaylar yaşansın istiyoruz.

Geri
Üst Alt