Rakibimiz Schalke

freiburg- s04 baslayacak birazdan

Schalke 4-3-3 oynayip baya bir rotasyona gitmis

schalke 1-0 önde

offsayt VAR iptal edildi . Ama schalke baya iyi basladi

Son düzenleme:
hem bunlar hem de fb,bjk nin en les dönemine karsi denk gelemedik ya..

Keşke deplasmana bunlara gitseydik.

Şimdi yeni hocaları başımıza dert olacak.

Bundesliga da ilginc seyler oluyor ilk haftalarda.

Bremen, Wolfsburg, Berlin gibi takimlar zirvede. Schalke, Leverkusen, Leipzig gibi takimlar ise yerlerde.

Schalke tam fiyasko, bu maci da kaybederlerse ligin ilk 5 macinda 5 yenilgi almis olacaklar. Tarihlerinin en kötü lig baslangici bu olsa gerek. Tedesco ya karsi fazla ses cikarmadilar simdiye kadar ama artik yavas yavas istifa sesleri duyulabilir.

Allah, Schalke taraftarına sabır versin gerçekten. İzlerken gözlerim kanadı resmen. Kanser mi desem verem mi desem nasıl bir ad koymak gerek bilemedim bu futbola. Bugün cezası biten Konoplyanka sahadaydı ve çok kötü oynadı. Zaten hocası da maçın sonunu beklemeden oyundan aldı. Defansları kumdan kale. Hele bir pozisyon var, Freiburglu oyuncu önce bir sağ yaptı sonra bir sol aynı anda hem Sane'yi hem Cagliuri'yi terse yatırıp birini çarşıya birini pazara yolladı. Kısıtlı kapasitesiyle Freiburg takımı bile bunların bütün foyalarını döktü bu akşam ortaya. Açıkçası bir taraftar olarak Schalke karşısında alınacak bir başarısızlığı pek hoş görmem. Şampiyonlar Ligi benim evim, ben Avrupa Fatihiyim diyorsan bu Schalke'den 2 maçta 6 (4 değil) puan almak boynunuzun borcu.

Negatif mesajlardan kaçınalım arkadaslar. Schalke takımı arenaya gelecek.

Geri
Üst Alt