Rakip Analizi | Balıkesirspor

Gökhan Kim

Alman Erkeği,
10 Numara!
Merhaba arkadaşlar,

Balıkesirspor bu sezon kurulusundan itibaren ikinci defa Spor Toto Süper Ligin'de oynama hakki kazanmıştır. Geçen sezon son maçını kazanıp 2. olarak Süper Lig'e direkt olarak katıldılar.
Ligin ilk haftası kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılasan rakibimiz, karsılaşmayı 2-1 kaybetti. İkinci hafta ise Konyaspor'un yeni stadının açılış maçında 2-0 mağlup oldu ve sahada kötü bir performans sergiledi.

Sezon basında Alanzinho, Sercan Yıldırım, Gökhan Ünal ve Ante Kulusic gibi tanıdık oyuncularla sözleşme imzaladılar. Toplamda 15 yeni oyuncu ile anlasan Balıkesirspor, gecen sezondan kalan 23 oyuncusu ile yollarını ayırdı. Böylece gecen seneye göre daha değişik ve ne yapacağı henüz belli olmayan bir takim oldular. Andre Santos ve Ronald Vargas gibi iki tecrübeli ve iyi oyuncuyla da sözleşme imzaladılar. Balıkesirspor camiası bu iki transferden çok umutlu. Orta sahanın farklı pozisyonlarında oynayabilen Andre Santos daha önce 2 defa Portekiz Milli Takimi formasını giymiş ve Deportivo La Coruna ve Sporting gibi klüplerde de bir çok kez forma giymiştir. İlk iki maçında 4-2-3-1 sisteminde oynayan Balıkesirspor, özellikle ilk maçında sadece %55 isabetli pas yüzdesi yaparak, henüz topla çok iyi oynayabilen bir takim olmadığını göstermiştir. Defansı her ne kadar Coelho ve Kulusic ile tecrübeli oyuncularla donanmış olsada, topu ileriye taşımakta zorluk çeken bir görüntüdeler. İleride pres yapmamızın ve özellikle Bruma ve Olcan gibi hızlı oyuncuları kullanmamızın işimize yarayacağını düşünüyorum.

Balikesirspor'un muhtemel 11'i

Hücum hattında çok sorun yaşayan bir takim Balıkesirspor. Son maçta genellikle Alanzinho'nun ayağına bakıldı, Andre Santos henüz tam olarak adapte olmuş gibi görünmüyor takıma. Gökhan Ünal her ne kadar tecrübeli bir forvet olsa da, bizi çok zorlayabileceğini düşünmüyorum.

Galatasaray’ın muhtemel 11'ini yapıyorum.

0c913c5698-13948.png

Selçuk şu formu ile formayı asla hak etmiyor, mutlaka kesilmeli. Burak’ı mecburen yazıyorum, Prandelli'nin de kolay kolay maalesef vazgeçeceğini sanmıyorum. Olcan ve Bruma ile ağır ve top çıkarmakta zorlanan Balıkesirspor savunmasını geçebiliriz. Balıkesirspor ilk iki maçı büyük hayal kirikliği ile atlattı, bu mac da taraftarlarını memnun etmek için ne olursa olsun kendi evinde puan almak isteyeceklerini ve bu yüzden bazı pozisyonlarda ayarsız çıkışlar yapıp geride vasat savunmasını yalnız bırakacaklarını düşünüyorum. Bu fırsatları iyi değerlendireceğimiz bir aksam olur umarım. Bence Sampiyonlar Ligin'den sonra maçımızı henüz hazır olmayan ve formsuz olan bir Balikesirspor ile oynacak olmamız bizim icin bir şans.

3 puan aldığımız ve lige lider devam ettiğimiz bir hafta olması dileğiyle :k19:

GSC ANALIZ

Son düzenleme:
Balıkesir kadrosu yanlış olmuş.İlhan'la Santos'un ve Abdülhamit'le Kerem Can'ın yerleri değişecek.Analize gerek yok.Resmen PTT takımı.Yenemezsek yazıklar olsun.

Balıkesir kadrosu yanlış olmuş.İlhan'la Santos'un ve Abdülhamit'le Kerem Can'ın yerleri değişecek.Analize gerek yok.Resmen PTT takımı.Yenemezsek yazıklar olsun.
Lig Tv'nin sitesinden aldim bende sasirmistim ama degiseyim yinede :k19:

Kazanmamiz lazim yani, rakip son derece kalitesiz takim. Ama yinede endisem yok degil.

İyi hosta balıkesirin analizi olmaz. Balıkesiride yenemiyorsak zaten bu sezon mac izlemeyelim artık. Daha fazla sinir olmaya gerek yok

Aman beyler ters bir sonucla karsilasmayalim, emin oldugumuz maclarda hep biseyler oluyor :D
Ama ciddi anlamda zayif bi takim tabi ama bu maca baska bir sekilde konsantre olurlar her zayif anadolu takimi gibi

Aman beyler ters bir sonucla karsilasmayalim, emin oldugumuz maclarda hep biseyler oluyor :D
Ama ciddi anlamda zayif bi takim tabi ama bu maca baska bir sekilde konsantre olurlar her zayif anadolu takimi gibi

Puan kaybedersek burdayiz Gokhan'cim hesabi senden sorariz madem analizci sensin.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Habib ve Berat konu dışı kaldılar. Bir analiz de onlardan istiyoruz.

Analizci bey herseyi yazmissinda bunlarin teknik direktorü kim? Halen ismail ertekin mi? Y.vural geliyor diyorlardi

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Balıkesirspor maddi açıdan çok kötü durumda şu an, Akhisar da çıktığında öyleydi ancak çok iyi bir hocaları vardı ve Gekas faktörü de ikinci devre eklenince ligde kalmışlardı. Şu halleriyle fark yaratacak oyuncu bulamadıkları sürece küme düşmeye mahkumlar.

Ne olursa olsun hücum oynamalıyız bu maç, defansif oynamak gibi bir aptallık yapmayız umarım, zaten bol hücum oyuncusu ile oynarsak rahat kazanırız.

STSL'in en kötü takımı.

Kesinlikle şöyle farkı bir galibiyet alıp , artık toparlanmaya başlamalıyız her anlamda.

Öncelikle İnşallah Selçuk İnan'ın kesildiği maç bu maç olur diyorum.

Kadroları gerçekten zayıf görünüyor. Bu maçı en az 2-0 almamız lazım bana göre.

Geri
Üst Alt