Rakip Analizi | Bursaspor

İbrahim Öztürk kendi kalesine attı.0-1

Bu bursa bize tüm sezonun eforunu sarfederek oynar. beraberliği kurtarır fenerden 4 yer.

Bursa dökülüyor.Şener,Serdar,İbrahim,Belluschi,Holmen,Fernandao,Traore gibi as oyuncular da oynuyor.Şu anki hallerine göre rahat yenmemiz lazım.

Timsah Arena yapılmadan bir galibiyet şart.gerçi geçen sene 3 maçta 13 gol mü ne atmıştık ama yine de sıkıntı bursa deplasmanı

Sahaya aşağıdaki şekilde çıkacağımızı düşünüyorum.

Muslera

Veysel--Semih--Chedjou--Hakan Balta

Selçuk---Melo

Sneijder

Olcan-Burak-Bruma

Bursapor'un ise sadece orta sahası bile bizim için sıkıntı yaratacak. Belluschi,Holmen,Traore ve önlerinde Josue oynayacaktır.

Bizim orta sahamızın yavaş yapısı göz önüne alındığında çok fazla dinamik bir orta sahayla mücadele edeceğiz. Özellikle Holmen'in savunma arkasına yapacağı topsuz koşulara çok dikkat etmemiz gerekecek. Josue ve Belluschi gibi top tekniği yüksek iki oyuncunun onun koşularını ödüllendirmeleri halinde başımıza bela açabilir. Fernandao oynarsa (sakatlığı geçti mi bilmiyorum) Chedjou ve Semih ile çok rahat marke edebiliriz ama Enes Ünal oynarsa onun sağa sola deplase olmayı sevmesi stoperlerimizin pozisyon kaybına neden olabilir.

Biz nasıl oynamalıyız?

Dünkü maçtan sonra hiçbir fikrim yok. Takımda arzu,istek yok, bloklar arasında bağlantı kopuk,stoperlerle forvet arasında 50 metre boşlukla oynamaya çalışıyoruz. Bunu belki geçen yılda yapıyorduk fakat uzun top silahımız vardı,şimdi onuda Drogba'nın gidişiyle kaybettik. Takımı kötü bekliyordum ama bu denli başı bozuk bir futbol hiç beklemiyordum. Orta sahada şiddetle dinamizme, forvette ise kaliteli bir pivot santrafora ihtiyacımız var.

Bunlar olmadan Bursa maçından çok ümidim yok. En büyük silahımız olan Sneijder'i bile oyundan küstürecek kadar başı bozuk bir oyun anlayışı var. Dünya Kupasın'da takım halinde oynayan Hollanda'da parlayan bir oyuncuydu Sneijder. Bu yapıda onuda sıradanlaştırıyoruz.

Bu yapı devam ettiği müddetçe tek silahımız Olcan,Bruma,Selçuk ve Sneijder ile uzaktan şutlar olacaktır. Sete set hücumu yapabilmemiz mümkün değil. Bu tip bir golle skor üstünlüğünü almamız durumunda hızlı oyuncularımızla farklı skorlar alabiliriz aynı geçen yılki gibi ama bunlar asla dominant bir oyunla olmaz.

bu maçı ilk haftada oynanamamız çok iyi çünkü bursa taraftarı cezası yüzünden tam destek veremeyecek takımlarına.birde bildigim kadarıyla passoligi protesto edip maça gitmeyecekler.bu çok çok büyük avantaj.takımları bence kötü degil hatta ligi üst sıralarda bitirecekler diye düşünüyorum.ben bu maç berabere biter diyorum.

Evet utanıyorum,sinirleniyorum,bazı futbolculardan iğreniyorum.

Her şutu bile atak sayan kulup twitter sayfası bile yazacak bişey bulamadı,dikkat etmemiz gereken nokta ne kadar atak yaptıgımız.

Bu fotoğraf bile herşeyi özetliyor.

Yazık çok yazık.

23msjd4.jpg

Geri
Üst Alt