Rakip Analizi | Eskişehirspor

Melih Açıkgöz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Merhaba arkadaşlar ;

Ligin ilk haftası Torku Konyaspor ile karşılaşan rakibimiz Eskişehirspor geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrıldı. Hazırlık maçlarında ve ligin ilk haftasında gördüğümüz kadarıyla Eskişehirspor’un sol kanadı ciddi şekilde aksıyor. Oluşan pozisyonlar ve gol o kanattan gelen ataklar sonucu oldu. Ufak bir not yeni transferimiz Tarık Çamdal o karşılaşmada sağ kanatta oynadı. 4-4-2 ve 4-5-1 sistemlerini denediler, bizim maça 4-4-2 ile çıkmalarını bekliyorum.

Geçen yıl kadrolarında bulunan Necati Ateş, Servet Çetin ve Kamara bu yaz döneminde takımdan ayrıldı. Tecrübeli oyuncuları Dede ise futbolu bıraktı. Tecrübeli isimleri takımdan ayrılınca bariz bir düşüş oldu Es-Es’te ama yeni transferler I.Sissoko, Serdar Özkan, Ömer Şişmanoğlu, Ergün Teber takıma katkı verecektir. Ama ligin ilk haftalarında böyle bir şey söz konusu değil ilk 11’e alışmaları zaman alacaktır. Bu yüzden Eskişehirsporla ilk haftalarda ve içeride oynayacağımız bu maçı mutlak suretle kazanmamız lazım.

Tarık Çamdal’ı bize satarak büyük kan kaybettiler kanatta. Es-Es’i yenmek istiyorsak kanatlardan gidip golü bulmamız lazım. Hürriyet büyük ihtimal 90 dakika Sneijder’i takip edecek top aldırmamaya çalışacak. Bu sorunu çözmek için ileri hattın orta sahaya destek olması lazım. Hele bu formda ki Selçuk ve Melo kesinlikle başa çıkamayacaktır.

Eskişehirspor’un şu 11 ile çıkmasını bekliyorum;

56bcc5f67e-11700.png

Bu 11’in en zor ismi tartışmasız Boffin. Refleksleri çok iyi bir kaleci. Ligin en iyi kalecilerinden. Forvet ve kanatların becerisine bağlı kazanmamız.

Galatasaray’ın çıkması gerek 11’i kendime göre yapıyorum, zaten çıkacağımız kadro az-çok belli;

e1854f8889-11701.png

Selçuk şu formu ile formayı değil kulübe de oturmayı bile hak etmiyor. Kesik yemesi şart. Burak’ın yerli alternatifi olmadığı için mecburen yazdım. Pandev direk katkı sağlayacak şahsen ben çok ümitliyim kendisinden. Tam bizim lige göre. Sağa sola deplase olur mantıklı hareketler yapar. Geçen sezon Umut’un Berk’e atmadığı bir pas vardı kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda. Pandev o tip pozisyonlara 100 kez girse 99’unda o pası Berk’e atardı. Öyle bir oyuncu. Geçen antremanda attığı aşırtma gol kalitesini belli ediyor zaten. Bruma’nın ikinci yarıp girip o kanadı dağıtması daha mantıklı geliyor. Dzemaili Dünya Kupasında İsviçre de kendini belli eden isimlerdendi. Selçuk’u çok rahat keser direk 11’e girer hazır ise. Tarık zaten 5+3 için alındı direk 11'de başlamasını bekliyorum.

3 puan aldığımız, sezon başı maçlarda sakatlığın bizden uzak durduğu bir maç olmadı dileğiyle..

GSC ANALİZ |

İzinsiz kullanılması yasaktır..

Son düzenleme:
Milli takım dönüşünden sonra 3 günlük antrenman ile Tarık ve Dzemaili'yi oynatır mı bilmiyorum ama şuan Selçuk'un yerine kim oynarsa oynasın ondan daha çok katkı vereceği açık.

Sneijder dikkat etmeli, Hürriyet denen yeteneksiz tam bir kazma.

Macin seyircisiz olmasi ve SL maci öncesi olmasi takimi olumsuz etkileyecegini düsünüyorum.

orta sahaları çok sertmiş lavalla hürriyet tam bacak kırıcılar

eline sağlık iyi analiz olmuş takımıma güveniyorum seyircili olsada olmasada en az 3-4 gol atarız eskişehire.

Diego, Akaminko ve Aytac yok. Bir zahmet yenelim. Eskisehir'in savunma full yerli olacak.

Bence bunları rahat yeneriz.

Son zamanlardaki en kötü Eskişehir'le oynayacağız.Maç seyircisiz oynanansa da rahat kazanmamız gerektiğini düşünüyorum.İnşallah öyle olur

eskışehır kendı sahasında ılk maçı galıbıyetle kapattı ama çok kötu oynadı.saçma bir penaltı ve hurrıyetınn karıyer golu ıle macı aldı.rahat sekılde yenmemız gereklı.sadece erkan zengın bizi yorar.biizim maçlarda extra oynuyor.

Eskişehir leş. Rahat yenmemiz lazım.

Yine bu maçtan sonra forumdaki futbol dahileri Tarık da olduğu gibi Erkanı yerlere göklere sığdıramazlar.

I am the one who knocks!

Haftaya iyilesir duye umuyorum. Ciddi degildi o kadar.

T•

Hürriyet > şu anki Selçuk

I am the one who knocks!

İnşallah Semih iyileşir de Chedjou yerine yeni transferlerimiz oynar. Yoksa stoperleri Chedjou-Hakan yaparsak Pandev-Dzemaili'den biri kulübede kalır, yetmezmiş gibi bir de Selçuk ilk 11'de başlar. Eğer yetişirse %90 ilk 11'imiz böyle:
Muslera
Veysel - Semih - Hakan - Tarık
Melo
Dzemaili - Sneijder
Olcan - Burak - Pandev​

Keşke 6+2 olsaydı Bruma'yı da yazabilseydik.

Bruma ve Tellese yazik oldu hele telles bosa alindi o zaman.Tellese bosa para vermis gibi olduk bence cunku bu sinirlamada tellesin banko 11 olacagini dusunmuyorum nedense Dzemali ve pandevin gelmesiyle kadroda zor bulur kendini.

Okumadim baya uzun olmus

>> klube oneriorum arkadasi

Geri
Üst Alt