Rakip Analizi | Sivasspor

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
79266695_galatasaray_sivasspor.jpg

Süper Lig'in 4.haftasında TT Arena'da, Sivasspor'u konuk edeceğiz. Sivasspor ne olursa olsun ofansif futbol oynayan ve kadrosunu bozmayan bir ekip. Yine herzaman ki kadrolarıyla oynamalarını bekliyorum. Roberto Carlos'lu Sivasspor her zaman pozitif atak futbolu oynamaya gayret ediyor ve bundan asla taviz vermiyorlar.

Kaos futbolu bile oynayamayan Galatasaray'ı bundan daha kötü yakalayamazlardı. Galatasaray adeta hocasız ve sahada 8-9 kişi ile mücadele ediyor. Mücadele öncesinde ne olursa olsun artık kadroda radikal kararlar alınmalı ve klasik 4-2-3-1 sistemine dönülmeli.

Atletico Madrid, Fenerbahçe, Bursaspor, Eskişehirspor, Anderlecht ve Balıkesirspor maçlarında, yani kısaca bu sezon oynanan tüm maçlarda rezil rüsva bir Galatasaray vardı. Sadece 3 gol atabildik (2'si Bursa ve 1'i Anderlecht maçında). Bursa'yı kontrayla vurduk, Chedjou'nun son dakika isyanıyla da Anderlecht'e gol atabildik. Takım rezil durumda ve Sivas'ta bizden puan alırsa artık Cesare Prandelli falan kalmaz, TT Arena'da inanılmaz bir tepki olur ve istifalar gelir..

Benim Galatasaray 11im:

36791a8982-14587.png

Takımda Sabri'den daha iyi bir bek alternatifi yok! O kadroya bile giremezken Xavi ve Burak hep ilk 11 oynuyor ve Galatasaray'a ihanet ediyor.

Gökhan Zan sahaya karakterini koyan bir oyuncu, Juventus kahramanı olarak biliyoruz onu.. Artık takımı canlandırmalıyız ve Zan tecrübesiyle yer kaplama modundan çıkmalı.

Melo'nun yanında orta sahada oynayabilecek Koray Günter ve Furkan'ı görüyorum. Xavi kesik yemeli, Dzemaili fazla düz ve etkisiz, Yekta Galatasaray'da ilk 11 oynamamalı.

Koray en azından iyi pas yapabilen ve uzun boyuyla hava toplarında etkili bir oyuncu. Orta sahada denenmeli, olmazsa Furkan ikinci yarı girer.

Ofsayt kralı Burak Yılmaz ve etkisiz eleman Umut Bulut, Cimbom'un forvetinde olmaz!!

Rakip Sivasspor:

de6d744694-14589.png

Sivasspor'da kaleci Korcan'ın yerine Fener'den gelen Ertuğrul formayı kaptı gibi. Stoper Manuel da Costa sakat ve yerine Toraman görev yapacak. Forvette görev yapan Utaka ve yeni transfer Chrisantus da sakat ve durumu belirsiz. Bu yoklukta Batuhan Karadeniz'in forvette görev yapmasını bekliyorum. Sakatlar düzelirse kadrodaki yerlerini alırlar.

Rakip zaafları:

Bek oyuncuları fazlasıyla ofansif ve hata yapmaya meyilli oyuncular. Orta sahada Kadir-Adem ofansif olarak yetersiz ve Taouil yeterli ofansif destek vermezse Aatıf-Burhan ikilisi yanlız kalır. Tempolu bir futbol oynarsak Sivasspor takımı oyundan düşer..Stoper ikilisi kolay kart gören oyunculardan oluşuyor. Forvette mecburi olarak görev yapacak olan Batuhan Karadeniz'i durdurmak zor olmasa gerek.. Kaleci ise uzaktan gol yemeye müsait biri.. Drogba geçen yıl avlamıştı kendisini.

Not: Bir kez daha puan kaybedersek sezon başlamadan biter...

Murhan dur Allahını seversen zaten ortalık karışık

Analize gerek yok 5 yeriz

tapatalk

4 ön libero ile çıkmalıyız 5-4-1 forvet de de defans yapan bi adam olmalı umut bulut ...

Hala Sabri diyorsun ya. Ne Tarikdan sol bek olur, ne de Sabri bu saat den sonra verimli olur. Bunu kafana koy artik !

Yav bırakın şimdi rakip analizini, Galatasaray'ı analiz edin önce. Tabi edebilirseniz.

En az iki farkli maglup olucaz
Stad da 10 bin taraftari bulmaz

Arenada olmamızın da bi fark yaratacağını sanmıyorum.Berabere kalırsak iyi.:38573::38573:

Muslera
Tarık Semih Koray Olcan
Melo Birhan
Bruma Sneijder Altuğ
Pandev

Fark yememek için şu kadroyla çıkmalıyız

Muslera
Veysel - Semih- chedjou- tarik
Yekta-hbalta
Dzemaili - melo - selçuk
Burak

Arsenal maçından önce sıkıntı olabilir gerçekten.2 haftadır PTT seviyesindeki defanslara gol atamıyoruz zaten.

Sinan
Tarık Gökhan Koray Hakan
Yasin Yekta Selçuk Emre
Umut Burak

Bir de bunu deneyelim

tapatalk

Kadro tercihim elbette sizlere göre facia olabilir ama Sivasspor klasik oyununu oynar demistim. Adamlar cok acik futbol oynuyor, maci da bize hediye ettiler.

Geri
Üst Alt