Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen kurtarıcınız Serhat.

Serhat dün neler söylüyordu bugün neler söylüyor baktığın zaman bile koşarak kaçman gereken saçmasapan bir adam olduğunu anlıyorsun zaten.

Yani Fenerbahçe için en doğru isim.

Fenerbahçe Trabzonsporun şampiyonluğunu çaldığı için böyle şeyler yaşıyor.

some things never end.

iade et şamp ve lanet bitsin looser camia.
Tek Trabzonsporun mu? Adamlar oldum olasi hakem ve karsi takim sikesiyle puanlarini garantiliyor. Genlerinde var hak yeme. Yaptiklari öyle 10-15 sene sampiyonluksuzla silinmez hak olarak. Daha beter olmalari lazim.

Önceden antu çok keyifliydi sonrasında sitenin arayüzü değişince oradan çok göç oldu. devamında fbforum diye bir yer buldum, antudan daha beter travmatik vakalar vardı ve çok eğlenceliydi. oranında genel sohbet linkini kaybedince daha giremedim. :D varsa link alırım.

Fenerbahçe Trabzonsporun şampiyonluğunu çaldığı için böyle şeyler yaşıyor.

some things never end.

iade et şamp ve lanet bitsin looser camia.
bunların son iki yılda yaptıkları bile 1000 yıl şampiyon olamamaları için yeter ya.

bak mesela çok ufak bir örnek, bunlar hande sümertaş diye bir kadının günahına girdiler. hande sümertaş kim yahu? ne yapabilir?

senin mhk başkanın lale orta idi bak direkt mhk başkanı. ne skandallar ne skandallar.

2 yılda 55 penaltı atıp hakem diye ağladılar be utanmadan. iki yıl boyunca aldığımız şampiyonluklara laf ettiler. rezil herifler.

Uyanıyorlar ama avrupadakiler tr de bir hareket yok çok şükür

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İpli jeton nedir ya

f3f48te423523417.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt