Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.155
- 16.075
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmıyorum,Akhisar maçı gerçekten krize girmişti.Bugün zaten 0-2'ydi maçdrogba akhisar'da oyuna girip 68'de o golü attığında, gs şampiyonluğu o dakikada almıştı. fb camiası moral olarak çökmüştü.
bugün de osi'nin antalya'ya attığı bu gol, rakiplere benzer bir etki vermiş olabilir.
bence 3-0dan 3-3 2-0dan 2-2 show yapan ekibimizin aldığı 0-2 garanti bir skor değil rahatlattı baya takımıSanmıyorum,Akhisar maçı gerçekten krize girmişti.Bugün zaten 0-2'ydi maç
pekiSanmıyorum,Akhisar maçı gerçekten krize girmişti.Bugün zaten 0-2'ydi maç
Bak bak bak, Pozisyon öncesi ofsaytmışmış. Alıştınız tabi buz gibi gollerimizin yenmesineyemenici · 20dk
İcardi'isi varken Osimhen 'i alan rakibine karşılık 39luk Dzeko ve "ligi tanımaya çalışan" Ennn Nesiri ile forvet hattını kuvvetlendiren büyük yönetimimiz!!
Rövaşata denk geldi attı ok , pozisyon öncesi ofsayt olabilir ok ama bizde şu golü atacak golcü Sow'dan beri yok.
Yanıtla Alıntıla
Güzel tespit ,bende aynısını 8jk gomezi aldığı yıl demistim bu herif büyük golcü tutarsa ligi alırlar demistim ki aldılar yani 1 oyuncu hem psikolojik olarak hem saha içi olarak rakipleri cokertebilir osiensen bence o etkiyi yaptı, Okan eğer sacmalamazsa yine 5.yildizi takabilir çünkü fener mou inanılmaz diken üstünde taraftar az kaldı basacak küfürü oyun yuzundendrogba akhisar'da oyuna girip 68'de o golü attığında, gs şampiyonluğu o dakikada almıştı. fb camiası moral olarak çökmüştü.
bugün de osi'nin antalya'ya attığı bu gol, rakiplere benzer bir etki vermiş olabilir.
yok o maçta akhisar maçı sıkıntıdaymış. tespit iptal.Güzel tespit ,bende aynısını 8jk gomezi aldığı yıl demistim bu herif büyük golcü tutarsa ligi alırlar demistim ki aldılar yani 1 oyuncu hem psikolojik olarak hem saha içi olarak rakipleri cokertebilir osiensen bence o etkiyi yaptı, Okan eğer sacmalamazsa yine 5.yildizi takabilir çünkü fener mou inanılmaz diken üstünde taraftar az kaldı basacak küfürü oyun yuzunden
Uzatmalardaydı yav,ilk ofsayt olan gol olsa neyse debence 3-0dan 3-3 2-0dan 2-2 show yapan ekibimizin aldığı 0-2 garanti bir skor değil rahatlattı baya takımı
Özür dilerim abipeki
yahu bir şey yazmayacaktım da rahat edemedim.
maçın gidişatı ile ilgili mi bahsettiğim sence?
atılan golün seviyesi. yani rakip, sende böyle bir st olduğunda morali bozuluyor bir nevi. her daim gol atma ihtimali olan üst düzey adamlar bunlar. rakip taraftarın bile canı sıkılıyor. şu gol = fb'in bir sonraki iç saha maçına 1000 tane daha az bilet bildiğin.
yahu ısrarla anlamıyon.Uzatmalardaydı yav,ilk ofsayt olan gol olsa neyse de
böyle saçma sapan alınıp tepki vereceksen alıntı yapma bir daha.Özür dilerim abi
Özür diledik ya ne ters yapıyonyahu ısrarla anlamıyon.
golün kronolojik önemi değil, insanlık dışı olması konumuz.
herifin ne olduğu zaten az çok biliniyordu da, şöyle bir golle taçlandırınca tüm fbjk tayfanın aklı götüne girdi.
paylaşımlardan da anlaşılıyor zaten. bizim faslı şaban şu pozisyona kalksa şişli etfale yatırırlardı falan diyorlar :d
Uğur'a gönderme miydi bu daböyle saçma sapan alınıp tepki vereceksen alıntı yapma bir daha.
bugün icardi duble yaptı hem de ilk 2 gol. terörize edeceğim herkesi :dÖzür diledik ya ne ters yapıyon