Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam sezonun ikinci yarisi olivieraya donusur portekizli nede olsa rakiplerde cozdu bunu artik patir kutur girmiyor mesafe koyup bekliyorlar aslinda karar paslarini acaip kotu kullaniyor

Birde her mac 90 dakka oynattiklari icin mecbur dusecek
Bence bizim takima cuk otururdu. Oliveira ile kiyaslamam acikcasi. Mertens'in de yasi bayagi ilerlemisken, onun yerinde rafa'yi oynatsak harika olurdu diye dusunuyorum. Sara, Icardi ve Osimhen ile hayal etsene.

Konu besiktasin olunca dokunmak faul ama icardi'ye yapılınca gecelim bu hakem tartismalarini. Bu da holiganligini göstermeye başladı hepsinin dengesi bozuldu galatasaray karşısında.

Niye düşsün ki Rafa?
Cevap: Kendisine eleştiri gelmesin, her şeyi dıjjj mihraklara, yapılara bağlayan sizin gibi malların bahanesi olsun diye

Feyyaz klup sozcusu olunca Metin o ne derse onu soyleyecek. Ali Bein de oldugu icin biraz daha az borazanlik yapmak zorunda.

Bence bizim takima cuk otururdu. Oliveira ile kiyaslamam acikcasi. Mertens'in de yasi bayagi ilerlemisken, onun yerinde rafa'yi oynatsak harika olurdu diye dusunuyorum. Sara, Icardi ve Osimhen ile hayal etsene.
Ben istemem bize hucumcu lazim degil aslinda oraraya sara gibi bir oyuncu daha lazim
Besiktas orta sahasinin yol gecen hani olmasinin sebebi rafa silva mertensin bu yasta yaptigi savunma yardimi muazzam bizde yeterince hucumcu var biraz daha dengeli bir 10 numara lazim cift yonlu topa iyi vuran

Rafa silva nin daha bir tane sutunu gormedik estetik adam cok hizli ama son paslari savruk hep kotu tercih yapiyor gol sayisida cok az

sezon basi elemelerde mahalle takimlarina atti golleri symanzki gibi simdi durdu istemem kalsin

Ben istemem bize hucumcu lazim degil aslinda oraraya sara gibi bir oyuncu daha lazim
Besiktas orta sahasinin yol gecen hani olmasinin sebebi rafa silva mertensin bu yasta yaptigi savunma yardimi muazzam bizde yeterince hucumcu var biraz daha dengeli bir 10 numara lazim cift yonlu topa iyi vuran

Rafa silva nin daha bir tane sutunu gormedik estetik adam cok hizli ama son paslari savruk hep kotu tercih yapiyor gol sayisida cok az

sezon basi elemelerde mahalle takimlarina atti golleri symanzki gibi simdi durdu istemem kalsin
Renktas, cevabina katildigim ve katilmadigim NOKTALAR var.

Noktalari buyuk yazdim, cunku Allah'ini seversen noktalama isareti kullan :D Anlamak cok zor cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt