Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.850
- 17.585
- 2.073
Konu besiktasin olunca dokunmak faul ama icardi'ye yapılınca gecelim bu hakem tartismalarini. Bu da holiganligini göstermeye başladı hepsinin dengesi bozuldu galatasaray karşısında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu besiktasin olunca dokunmak faul ama icardi'ye yapılınca gecelim bu hakem tartismalarini. Bu da holiganligini göstermeye başladı hepsinin dengesi bozuldu galatasaray karşısında.
Ekurisi önder ozen'de öyle. Bakalım bırakacak mı yorumculuğu şampiyon olursak.Bu metin kendini tam rezil etti. Zırcahil
Bence bizim takima cuk otururdu. Oliveira ile kiyaslamam acikcasi. Mertens'in de yasi bayagi ilerlemisken, onun yerinde rafa'yi oynatsak harika olurdu diye dusunuyorum. Sara, Icardi ve Osimhen ile hayal etsene.Bu adam sezonun ikinci yarisi olivieraya donusur portekizli nede olsa rakiplerde cozdu bunu artik patir kutur girmiyor mesafe koyup bekliyorlar aslinda karar paslarini acaip kotu kullaniyor
Birde her mac 90 dakka oynattiklari icin mecbur dusecek
Suratı kıpkırmızı olmuş. Yorumcu değil amigo resmenEkurisi önder ozen'de öyle. Bakalım bırakacak mı yorumculuğu şampiyon olursak.
bizim maçtan sonra diyor bunu yaptığı hesap ilk maçtan patladıLig bitti diyen kim zaten yav makaralarımizi gercek mi sandin nedir![]()
zeka özürlü bir insan görmek istiyorsanız acil şuna bakın.
Yaşı 14 falan muhtemelen. Tweet altındakilerde ise beyin denen şeyin nasıl olmadıpına şahit olun.
Ben istemem bize hucumcu lazim degil aslinda oraraya sara gibi bir oyuncu daha lazimBence bizim takima cuk otururdu. Oliveira ile kiyaslamam acikcasi. Mertens'in de yasi bayagi ilerlemisken, onun yerinde rafa'yi oynatsak harika olurdu diye dusunuyorum. Sara, Icardi ve Osimhen ile hayal etsene.
3 iq ya var ya yok.Bunlarla daha fazla muhattap olmayalım. Futbol cehaleti, idrak problemi, yalan ne desen var. Seviye sıfır
Renktas, cevabina katildigim ve katilmadigim NOKTALAR var.Ben istemem bize hucumcu lazim degil aslinda oraraya sara gibi bir oyuncu daha lazim
Besiktas orta sahasinin yol gecen hani olmasinin sebebi rafa silva mertensin bu yasta yaptigi savunma yardimi muazzam bizde yeterince hucumcu var biraz daha dengeli bir 10 numara lazim cift yonlu topa iyi vuran
Rafa silva nin daha bir tane sutunu gormedik estetik adam cok hizli ama son paslari savruk hep kotu tercih yapiyor gol sayisida cok az
sezon basi elemelerde mahalle takimlarina atti golleri symanzki gibi simdi durdu istemem kalsin