Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olur olur inanirim buna vallahi
Icardi bir kac ay diyor
Mactan sonra nerdeyse topallamadan sahayi terkediyor
Omrumde capraz koparip yuruyerek cikan topcu gormedim
Eger erken donerse bizimkiler kafa izni vermis diyicem git sorunlarini hallet ikinci devre gel gibisinden cokta ucuk bir fantezi degil

Lan şaka maka adamların bu kadar kafayı yemesi beni ürkütüyor. Gözümüzün önünde akıllarını yitirdiler. Koca koca adamlar yapı, kumpas diye diye şizofrene bağladılar.

Neyse beter olsunlar :d

Icardi bir kac ay diyor
Eger erken donerse bizimkiler kafa izni vermis diyicem git sorunlarini hallet ikinci devre gel gibisinden cokta ucuk bir fantezi degil
Bütün dünyayı kandırdık yani. İcardi gibi topçun olacak ve çapraz kopardı diyeceğiz, müthiş plan. Şeytanın aklına gelmez.

Malkoçoğlu filmleri gibi yapacağız, birden antrenmana başlayacak 2. devre. Tıp dünyası bu bir mucize diyecek, bütün dünya bizi konuşacak, Yener İnce'ye bunu nasıl becerdiniz diye telefonlar susmayacak.

Süperman bu adam diyeceğiz. Peki niye bunu yapıyoruz, Okan Buruk İcardi'den korkup kesemediği için.

Icardi bir kac ay diyor
hiç uçuk değilmiş cidden

bunun 1 tık üstü icardi'yi uzaylıların kaçırması

Ciddi bir sorum var arkadaslar, simdi bu mallar cidden “biz Osimheni rakibe kaptirdik” muhabbetine inaniyorlarmi?? Lan alirken biz bile sasirdik. Size ne oluyor isimleri bile gecmemistir onlarin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bi fenerlinin,

Başka bi osimhen mi var, napolideki osimhen mi? Eğer oysa a.s ali koç

gibi buna benzer bi tweeti vardı gotumle güldüğüm ahahaha :asd::ROFLMAO:

Bütün dünyayı kandırdık yani. İcardi gibi topçun olacak ve çapraz kopardı diyeceğiz, müthiş plan. Şeytanın aklına gelmez.

Malkoçoğlu filmleri gibi yapacağız, birden antrenmana başlayacak 2. devre. Tıp dünyası bu bir mucize diyecek, bütün dünya bizi konuşacak, Yener İnce'ye bunu nasıl becerdiniz diye telefonlar susmayacak.

Süperman bu adam diyeceğiz. Peki niye bunu yapıyoruz, Okan Buruk İcardi'den korkup kesemediği için.
Bir umut iste 😁

Icardi bir kac ay diyor
Icardi’nin maçtan sonraki yürüyüşü tam çaprazı koparmış adam yürüyüşü. İzleyince eyvah diyorsun zaten.

1731134039842.webp

Hadi bakalım, sizin için zor bir mücadele olacak ama daha rezil olan kazansın.

Ekli dosyayı görüntüle 267692

Hadi bakalım, sizin için zor bir mücadele olacak ama daha rezil olan kazansın.
bu argüman çok saçma geliyor bana.

UEFA aptalca şekilde turnuvaya aldı takımı - rusya gibi banlanmalıydı aslında. her olayı dert cünkü ve bak ülke olarak istediğimiz haltı yiyoruz - sosyal olarak hayatımız aynen devam ediyor kafası var heriflerde. Ajax maçı deplasmanında yaptıkları taşkınlıklar belli.

tjk'de eli mahkum uefa ne derse onu yapmaya - öyle boş galyan yapmaya gerek yok , politik olarak zerre etkisi olmayacak ne de ols ativitter gündemi olmak dışında. Uefa cezası yeme lüksleri yok ayrıca kazanacakları maç zaten 3 puanı bu şekilde heba edemezler.

istanbulda olsa maç cidden birileri ağır yaralanır - deplasman cezası vermeyeceğine göre uefa...bir yerlerde yaralanmalı kavga olur. o bariz. bizim tarafta öyle bir taşkınlık olur , birileri ölür falan israil ile ilişkilerle uğraşmak istemiyorlardır tepede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt