- 13 Şubat 2009
- 27.862
- 25.336
- 3.468
7 Kasım Fenere, Osimhenle Galatasaray’a Bağ Kurdurma Kumpası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün dünyayı kandırdık yani. İcardi gibi topçun olacak ve çapraz kopardı diyeceğiz, müthiş plan. Şeytanın aklına gelmez.Olur olur inanirim buna vallahi
Icardi bir kac ay diyor
Mactan sonra nerdeyse topallamadan sahayi terkediyor
Omrumde capraz koparip yuruyerek cikan topcu gormedim
Eger erken donerse bizimkiler kafa izni vermis diyicem git sorunlarini hallet ikinci devre gel gibisinden cokta ucuk bir fantezi degil
hiç uçuk değilmiş ciddenOlur olur inanirim buna vallahi
Icardi bir kac ay diyor
Eger erken donerse bizimkiler kafa izni vermis diyicem git sorunlarini hallet ikinci devre gel gibisinden cokta ucuk bir fantezi degil
edit
Bi fenerlinin,Ciddi bir sorum var arkadaslar, simdi bu mallar cidden “biz Osimheni rakibe kaptirdik” muhabbetine inaniyorlarmi?? Lan alirken biz bile sasirdik. Size ne oluyorisimleri bile gecmemistir onlarin
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bir umut isteBütün dünyayı kandırdık yani. İcardi gibi topçun olacak ve çapraz kopardı diyeceğiz, müthiş plan. Şeytanın aklına gelmez.
Malkoçoğlu filmleri gibi yapacağız, birden antrenmana başlayacak 2. devre. Tıp dünyası bu bir mucize diyecek, bütün dünya bizi konuşacak, Yener İnce'ye bunu nasıl becerdiniz diye telefonlar susmayacak.
Süperman bu adam diyeceğiz. Peki niye bunu yapıyoruz, Okan Buruk İcardi'den korkup kesemediği için.
Icardi’nin maçtan sonraki yürüyüşü tam çaprazı koparmış adam yürüyüşü. İzleyince eyvah diyorsun zaten.Olur olur inanirim buna vallahi
Icardi bir kac ay diyor
bu argüman çok saçma geliyor bana.Ekli dosyayı görüntüle 267692
Hadi bakalım, sizin için zor bir mücadele olacak ama daha rezil olan kazansın.
Tam sövecekken gazetenin adını gören tinerciler:Ekli dosyayı görüntüle 267692
Hadi bakalım, sizin için zor bir mücadele olacak ama daha rezil olan kazansın.
Biraz akıl yav eyüp. 2 gün sonra aynı saçmalıkları söylemeye başlarlar. Biz aynı şeyleri 50 bin defa gördük. Adamlar kısır döngü içinde