Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bir düğüne gittim. Bir tane fanatik fenerli arkadaşım ve fanatik fenerli kardeşi ile konuşurken onların tanıdığı başka bir fanatik fenerli birisi geldi. Konu konuyu açtı YAPI meselesine geldi( ben bu konuşmalar sırasında hiç konuşmadım). Benim arkadaş yeni gelene madem yapı var bjk oldu ts oldu başak bile oldu ama biz olamadık nasıl bir yapı dedi. Cevap ise inanılmazdı.

Bizim 8 puan geriden gelip şampiyon olduğumuz sene yerel seçimler varmış(gerçekten vardı) başak iyi gidince halk tarafından fazla tepki gelmesin seçim sıkıntıya düşmesin diye onlara siz bu sene durun seneye halledecez demişler. Diğer sezon başak ts ile cekişirken bu sene başaka sözümüz var sizi sonra yapacaz demişler tsye. Araya bir bjk giriyor ama yapı bunu açıklayamıyor :) Diğer sezon ise tsye verilen söz tutuluyor. Gerçekten inanılmaz bir ruh halinde bunlar.

Flash tv oyunculuğu gibi sahne :asd:

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Kodumun y kafalıları.

Hâlâ kendilerini düzeltmek yerine bizi aşağı çekmeye çalışıyorlar. Bu yüzden de burunları boktan çıkmıyor işte. Aynen bu kafayla böyle devam etsinler 10 değil 20 sene şampiyon olamazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt