Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akli basinda sandigim kuslar bile hakem lobisinin gucuyle sampiyon oldugumuzu soyluyorlar. Oyleyse bizim lobiciler kimse kovmak lazim. Berbat bir is cikariyorlar.

Bazi seyler cok fazla tekrarlandiginda gercek olarak kabul edilebiliyor maalesef.

Benim etrafimda bir ik TS'li var onlar da hakem makem diye mirildanip duruyor söz konusu Galatasaray olunca. Ali Koc'un tek basarabildigi sey kamuoyunda bu algiyi yaratmak oldu.

bravo 25 sene de anca aydınlanmış tıpkı ülkenin geri kalan vatandaşları gibi..

keşke ülkemizde tıpkı galatasaray gibi yönetilse, kulübün galatasaray lisesi kültüründen gelmesi yönetenleri bir burjuva kesime tabi olması bizi diğerlerinden ayırıyor.

ben hiç bir yöneticimizin hakem odası bastığını, tribünden kendi taraftarı üzerine atladığını falan görmedim. göremeyiz de çünkü bizde bunlar kabul görmez ve cahilce davranış kabul edilir.

bravo 25 sene de anca aydınlanmış tıpkı ülkenin geri kalan vatandaşları gibi..

keşke ülkemizde tıpkı galatasaray gibi yönetilse, kulübün galatasaray lisesi kültüründen gelmesi yönetenleri bir burjuva kesime tabi olması bizi diğerlerinden ayırıyor.

ben hiç bir yöneticimizin hakem odası bastığını, tribünden kendi taraftarı üzerine atladığını falan görmedim. göremeyiz de çünkü bizde bunlar kabul görmez ve cahilce davranış kabul edilir.
Okulda konuşanları tahtaya yazan çalışkan öğrenci.

Aynen birde o vardı. Konferansa denk falan diye çıkmıştı bitanesi piyasaya. Medya gücümüz ve programlarda Galatasaray adına konuşmacı olarak bulunan kadromuz zayıf. Dan dun hakettikleri gibi konuşmuyor kimse..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Gerek yok buna
Güncel olaylarda paket edecek kişiler yeter
İçten içe kendileride biliyor

…..m şimdi allahı var taş gibi top oynuyonuz diyor etrafımdaki kuşlar ,biz gassaraylılarda eleştiriyoruz takımı 😂 iyice dumur oluyorlar
O yüzden bizdeki bu hea aldık işte kafası daha iyi ,bi sonraki hedef için 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt