Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açık artırma usülüyle oçun ya da koçu
en azından biri ölür tesellisi ile aldığım ikramiyeyle diğerini öldürmüş olmanın huzruyla ömrümü sürdürürdüm

Bu fener camiasinda ciddi zeka sorunu var yemin ediyorum

Biz hocaya soyleye soyleye dove dove dinamizm kattirdik takima tamamen atletizime yatirim yaptik jacobs osimhen sallai baris davinson gibi

Bunlar halen tadici yaliyor tadic denen oyuncu fenerde kaldigi surece bunlar hic bir zaman basarili olamazlar

Yil olmus 2025 halen gotunu dayayip topu alacakta donup pas atacakta fener pozisyona girecek

Fenerin hocasi bugun okan buruk olsa
11 e yazacagi adamlar nesry Ismail
Osayi Samuel Fred Maximin gibi elinde ne kadar atletik adam varsa yazar sonra araya bir kac teknik adam koyar

Dzeko ve Tadic ayni anda oynadiginda kagni hizinda oynuyorsun rakipler tadice onlem alinca tamamen hersey tikaniyor ki Bu sene Ismailin yerine koydugun Amrabat resmen stoper oynuyor okadar geride takiliyor kosup iki top kesip bir pas attimi ooo amrabat muthis oynadi

Amrabat ne kadar iyi oynarsa oynasin fener okadar kotu futbol oynar cunku takimi ileriye tasiyan oyuncu ferdi artik yok

Fred de gecen seneki gibi olmayinca ismailide klubeye atinca tam bir geriye yaslanan takim cikiyor amrabat al stoperden topu at maximine kossun futbolu B plani yok

Yazik bunlara yeminle diyicemde beter olsunlar

Osayi Becao Djiku Kostic
Amrabat
Ismail Fred
Irfan Maximen

Nesry

Su kadro ile 5 mac ust uste oynaip sabretseler bir yere varirilar ama akil yok adamlarda

Bu 11 le kopek gibi onde basan takimda yaparsin

Bu 10 kişi kalıp hertürlü hakem pisliğine rağmen deplasmanda yendiğimiz Sivas ne kadar nefrette etsem kendilerinden feneri iki defa şampiyonluktan etmiş takım. 10 kişi 1-0 yenik ve hakem doğranması ayrıca kasti sakatlamaya yönelik oyuncular sahada. Sen gidip bu şartlarda yeniyosun. Helal olsun. Gurur duydum. Hemde çookk büyük gurur.
Tek isteğim başarı dışında manaj denen o aşağılık herifin yaptığının bedelini ödemesini. Hemde ibretlik şekilde. (Kimseye vur öldür demek anlamında demiyorum tabiki. Bütün beddularım üzerinde. Yan topa zıplarken ters basarsın bişey olur. O ayak birdaha dikiş tutmaz. Ne bilim yersin 10 maç cezayı defolursun.Belki bir rakibin istemeden ayağını kırar maçta filan.Hepsi doğal hepsine okeyim) İşte o gün Barışa arkadan kahpece yaptığın şey aklına gelcek. Umarım yaşattığını yaşamadan bu dünyadan gitmezsin

Son düzenleme:

Tepkiler efsane duygudan duyguya savrulanlar

Son düzenleme:
niye kimse konyaspor falan paylaşmıyor
hepiniz bizans köpeği olmuşsunuz

Sadece bu sene değil,
Önceki sene,
Bir önceki sene,
Ondan öncekiler,
Hepsi öyle.

Bir şeyi överken, diğerlerini itham etme şark kurnazlığını yapmanın bir anlamı yok. (Entry sahibi için diyorum)
mal bunlar yaw

bugün fbli bi arkım bu yıl bizi daha çok kolluyolar bu doğru dedi ama geçen seneyi unutmadık dedi

noldu lan geçen yıl söylesene dedim hiçbir şey diyemedi, herifler paralel evrende yaşıyor resmen korkunç bi hal almaya başladı bu iş

Geçen hafta bir üniversite hocasıyla muhabbetim oldu adamın futbolla işi yok konu açıldı hangi takımlısın Galatasaraylıyım dedim başladı ya sizi de çok kolluyor hakemler şöyle federasyon böyle bu bile böyleyse sosyal medyadaki tiplere şaşırmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt