Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.301
- 20.715
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötülük organize olmuş yine
Merak ediyorum böyle twit atan kişilere markaya haksız yere zarar vermek, itibar kaybı vb. nedenlerle tazminat davası açılamıyor mu?Bu ne lan almış bekletmiş, simit sarayı dükkanlarında şunu bulman %0.0000000001
Cezası var tabi. Simit sarayı dava açar muhtemelen tt olursa sonra mal ergenler de tqzminatı nasıl vereceğim diye ağlarlarMerak ediyorum böyle twit atan kişilere markaya haksız yere zarar vermek, itibar kaybı vb. nedenlerle tazminat davası açılamıyor mu?
Miko ya da çökmüşler hahahaha olm ne brainless adamlar bunlar ya.
Bissouma'yı da yenilelim diye izlediği ve Tottenham'a koyduğumuz maçta beğenmiştirMiko ya da çökmüşler hahahaha olm ne brainless adamlar bunlar ya.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlara yaptıranlarada ceza yok. Galatasaray stad sorumlusunu darp edenlere de yok. Hakem tehdit eden Mert hakanada yok. Tehdit eden federasyon başkanına da yok. Erden Timur'u tehdit edenede yok. Hepsini geç. Tek bir zengin şımarık adam nelerin altından çıkıyo sürekli. Suç şebekesi gibi. Ama ceza yok...Merak ediyorum böyle twit atan kişilere markaya haksız yere zarar vermek, itibar kaybı vb. nedenlerle tazminat davası açılamıyor mu?
Haksız rekabetten açılır niye açılmasın?Söylediği şey asılsızsa firma dava açar tabi kiMerak ediyorum böyle twit atan kişilere markaya haksız yere zarar vermek, itibar kaybı vb. nedenlerle tazminat davası açılamıyor mu?