Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oly ve şu maçtan sonra "fener yenilmiş rıdvan'ı aç" ruhuyla izlemeleri normal.
Değil. Aşağılık yapılar bunlar. Sen dalga geçeceksin diye milyon dolarlık kanal olmuşlar artık. Galatasaraylılar sayesinde büyüyor hepsi.

Değil. Aşağılık yapılar bunlar. Sen dalga geçeceksin diye milyon dolarlık kanal olmuşlar artık. Galatasaraylılar sayesinde büyüyor hepsi.
Son 1 senedir Serdar Kelleci, Bülent, Hamza türlü türlü adam denediler. Yine de kimse izlemedi Galatasaray yayınlarını. Net bir Fenerbahçe kanalı. Bizden izleyen sayısı çok az.

Djıkuya sarı hatta kırmızı atlandı .Bu hep kaçtı gözden ama net Kırmızı hadi fener hayrına sarı en az olmalıydı
Benim korkum penaltiyi Livakovic'in hareketinden dolayi vermeleri. Hakeme verilen goruntu de sadece Livakovic'in mudahalesiydi. Yarin TFF VAR videosunda goruruz ama umarim Djiku'nun mudahalesini de dikkate almislardir.

Benim korkum penaltiyi Livakovic'in hareketinden dolayi vermeleri. Hakeme verilen goruntu de sadece Livakovic'in mudahalesiydi. Yarin TFF VAR videosunda goruruz ama umarim Djiku'nun mudahalesini de dikkate almislardir.
Niye. Livakovicin darbesi de penaltı

Liva'nın darbede penaltı. Bkz: Osayi- Olympiakos ilk maç, Muslera-Isla pozisyonu bizim aleyhimize de verilmişti hatırlamadım şimdi maçı.

Liva'nın darbede penaltı. Bkz: Osayi- Olympiakos ilk maç, Muslera-Isla pozisyonu bizim aleyhimize de verilmişti hatırlamadım şimdi maçı.
Bana gore Djiku'nun pozisyonu penaltiya sebebiyet veren asil pozisyon. Zaten Livakovic Manaj duserken ayagina darbede bulunuyor. Bence de o darbe de penalti ama ben hakemlerin Djiku'ya odaklanmalarini tercih ederim.

@Adnan Korkut

@Özgür Özel

keşke ikisi de dokunmamış olsaydı da herif kendini yere atmış olsaydı. daha zevkli olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt