Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enesfiftytwo · 1dk
Ugursuzmu sanssizmi dengesizmi bilmiorm ama, simdi Ali Koc defolup gitmeli. Artik yeter

DavidGilmour · 1dk
Başımızda terbiyesiz bir adam var. İnsanda azıcık onur, şahsiyet olur. O kendisini biliyor.

sarılaci-1907 · 1dk
Acun efendi ve Ali Koç Oshimen'i ne yapacağız bizde dzeko var nesyri var demişler ya, alın size futbol aklı, alın size şampiyonluk, aynı senaryo Icardi'de de oldu önce bize teklif edilmiş İcardi, bu futbol fukaralarıyla buraya kadar.

enesfiftytwo · 1dk
Yazik harbi bize yazik ya.. ulan bukadar olmaz ya. Samsun baskaninin Agizinin ortasina yumrugu atacaksin su macta susturacaksin ya. Bu ne ugursuzluktur arkadas. Ali koc defol git artik

muhmuhmuh · 10sn
işin iyi yönü artık stres yaşamicaz maç izlerken... ikincilik zaten 10 senedir bizim için garanti. morukları oynatmaya devam etsin umrumda değil simd

Hakan Pehlivan · 7dk
Hüloooğğğğ portoyla cl almış adamı nasıl eleştirirsiniz lann

Hakan Pehlivan
· 6dk

Ah ulan ismail hocam olsaydı şimdi kafa kafayaydık sokayım speşıl vanınıza. Adamın umrunda mıdır gider birazdan oteline koyar viskisini bakar keyfine. Seneye de yolar bizi bi güzel sonra ver elini arabiya!

yunus19077 · 14dk
Öç hoca tadic dzeko kes

Mhy kadro dışı bırak

Öyle kendi kendine oynasın şampiyon olur hocaya gerek yok aw oğlu oyunu okuması 0

emreyerebakan · 2dk
#113.875
Kaldı elde tek Ziraat kupası. Zaten bunu aylar öncesinden biliyorduk.

Şimdi 6s'yi inşallah yeneriz. Yensek de biz o kupayı da penaltılarda Göztepe'ye falan veririz.

Şunu da söyliyim kupadaki 6s galibiyeti Mourinho ve Ali Koç'u 1 sezon daha götürür. İşin kötü tarafı da bu.

Bosphorante · 3dk
#113.870
Mourinho bu karakteriyle çuvallar hocam. Egosu bu kadar şişik adam iş yapamaz illa patlak verir bir yerden. Oynattığı futbol değil sorun, aklının önünde giden egosu. Dzeko ve Tadic sevdası yüzünden çok maçta puan kaybettik desen bunu kabul etmeyecek. Hatta böyle diyenlerle de dalga geçecektir. Patolojik vaka bu adam. Narsistliğe örnek göster denilse Mourinho örneği verilebilir o derece.

Ulan fenerli olsaydım ne ceza yerdim bee.. 3 senelik söverdim. Her sene her sene yazık bunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt