- 1 Mayıs 2018
- 57.926
- 48.702
- 3.873
Performansını çok beğendim
ulan ne sovdu be hahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mükemmel.ulan ne sovdu be hahahaha
Biz de kendimizin lehine olan şeyleri görmezden gelebiliyoruz ama Fb bambaşka bir seviyede bu konuda,örneği yokEvet, dunun fb sosyal medya trolu konusu buydu. "Ben niye her macimi kazanmak zorundayim?"
Neredeyse hepsi benzer sekilde bununla ilgili yazmisti. Tek tornadan cikmis gibi.
Bir soru da bu o zaman, bunlardan puan olarak uzaklasabilmek icin ben niye her macimi kazanmak zorundayim?
bu bide genç versiyonu ılgaz çınar varÖnder Özen’i gerçekten ciddiye alan, kendisinin futboldan anladığını düşünen var mı? O kadar anlıyorsa neden görev aldığı kulüplerde sportif direktörlük tarzı görevlerinden şutlandı? Sanırım ufak tefek teknik direktörlük denemeleri de var onlarda neden bir halt beceremedi? Cümlede özne, yüklem ve tümleçi doğru yere(diğerlerine nazaran) koyabildiği ve 4-5 kelimelik cümleler kurabildiği için(diğerleri maks 3) TV’lerde boy gösterebiliyor işte.
Sportif direktör ya da teknik direktörlükte başarılı olmaması kimse için futboldan anlamadığı anlamına gelmez.Önder Özen’i gerçekten ciddiye alan, kendisinin futboldan anladığını düşünen var mı? O kadar anlıyorsa neden görev aldığı kulüplerde sportif direktörlük tarzı görevlerinden şutlandı? Sanırım ufak tefek teknik direktörlük denemeleri de var onlarda neden bir halt beceremedi? Cümlede özne, yüklem ve tümleçi doğru yere(diğerlerine nazaran) koyabildiği ve 4-5 kelimelik cümleler kurabildiği için(diğerleri maks 3) TV’lerde boy gösterebiliyor işte.
Valla işin teknik kısmından bu kadar anlıyorsa ki ben anladığını düşünmüyorum illa yıllardır 9179 tane süper lig takımı kadar çalıştıran vasıfsızlar kadar şans bulabilirdi o yeterliliği o da kendisinde görseydi(ya da başkası onda görseydi).(sadece teknik kısmından bahsediyorum) Adam yönetimi, liderlik vs özelliklerin vasat olması bunu etkilemez. Ne adamlar takım çalıştırdı, iyi kötü bir şeyler yaptı. O şansı bulmuşlen, bulma şansı varken de bir Fuat Çapa, İlhan Palut, Volkan Demirel olamadıysa, olamıyorsa sıcak koltuğundan boş boş sallayan adamdır bana göre. Onların kaç özellliği 10 üzerinden 5tir ki? Yıllardır izlemiyorum bu arada da en son NTV’de falandır heralde izlediğimde çok acayip falsoları iddiaları falan vardı. Mou şamp olamazsa yorumculuğu bırakırım minvalinde(arkadaşın yazdığına istnaden söyledim ben izlemedim), hepsinde de patladı iddiaları şu anda hatırlamasam da.Sportif direktör ya da teknik direktörlükte başarılı olmaması kimse için futboldan anlamadığı anlamına gelmez.
Liderlik, adam yönetimi, etki altına almak, gündem belirlemek hepsi farklı meziyetler gerektiriyor. Sen bir plan kurarsın, o plan işe yarayacak olsa bile sahayaya o planı yansıtabildiğin ölçüde başarılı olursun.
Bu kadar basit değil bence mevzu. Medyada bir ton saçma adam var, çok sevmesem de teknik kısımdan anlayan nadir kişilerden. Mou için de teknik yanını övmedi bence doğru düzgün, maç kazanmayı bilir dedi, o da subjektif bir yorum zaten
bu bide genç versiyonu ılgaz çınar var
Önder Özen’i gerçekten ciddiye alan, kendisinin futboldan anladığını düşünen var mı? O kadar anlıyorsa neden görev aldığı kulüplerde sportif direktörlük tarzı görevlerinden şutlandı? Sanırım ufak tefek teknik direktörlük denemeleri de var onlarda neden bir halt beceremedi? Cümlede özne, yüklem ve tümleçi doğru yere(diğerlerine nazaran) koyabildiği ve 4-5 kelimelik cümleler kurabildiği için(diğerleri maks 3) TV’lerde boy gösterebiliyor işte.
Lugatima yeni kelimeler katti herifulan ne sovdu be hahahaha
ay cok ayip kapattim..ulan ne sovdu be hahahaha
Olmak istememek de bir seçenek. Kulüpte görev alıp baskı ile uğraşıp maaş yatsın diye bekleyeceğine, yorumculuk daha rahat.Valla işin teknik kısmından bu kadar anlıyorsa ki ben anladığını düşünmüyorum illa yıllardır 9179 tane süper lig takımı kadar çalıştıran vasıfsızlar kadar şans bulabilirdi o yeterliliği o da kendisinde görseydi(ya da başkası onda görseydi).(sadece teknik kısmından bahsediyorum) Adam yönetimi, liderlik vs özelliklerin vasat olması bunu etkilemez. Ne adamlar takım çalıştırdı, iyi kötü bir şeyler yaptı. O şansı bulmuşlen, bulma şansı varken de bir Fuat Çapa, İlhan Palut, Volkan Demirel olamadıysa, olamıyorsa sıcak koltuğundan boş boş sallayan adamdır bana göre. Onların kaç özellliği 10 üzerinden 5tir ki? Yıllardır izlemiyorum bu arada da en son NTV’de falandır heralde izlediğimde çok acayip falsoları iddiaları falan vardı. Mou şamp olamazsa yorumculuğu bırakırım minvalinde(arkadaşın yazdığına istnaden söyledim ben izlemedim), hepsinde de patladı iddiaları şu anda hatırlamasam da.
Cam beyazlatma hususu mühim. Zonguldak kömürü ile haşır neşir olmayı hiç sevmem.Tamer bey imiş. Beyazlatma uzmanı