Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.747
- 40.495
- 3.413
Yasi ufakmis, döndurun Gsli yapin gec degil. O garibin de sevinmek hakki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasi ufakmis, döndurun Gsli yapin gec degil. O garibin de sevinmek hakki
Hanımı dün çok kızdırdım aslında haksızlık da ettim o kadar herhalde sinirlendi ki derbi de Fenerbahçe’yi tutacağım lan diye geçti karşıma oturup maç izlemeye başladı
Ama nasıl tutuyor her pozisyona yorum yapıyor sürekli beddua ediyor inşallah gol yersiniz diye
Hiç sesimi çıkarmadım
Osimhen yaslayınca gayet sakin bir tavırla kafamı çevirip, hissettin mi? Hadi şimdi sgit dedim
Mecburen sırıtarak ve söylenerek terk etmek durumunda kaldı oturma odasını
Bu haftayı soğuk savaşlar rüzgarında geçiririz
Yalnız tırsmadım değil zira ne zaman beddua etse kaybederiz, maç günleri hiç sataşmam normalde ..
Doruk, sen misin?Hanımı dün çok kızdırdım aslında haksızlık da ettim o kadar herhalde sinirlendi ki derbi de Fenerbahçe’yi tutacağım lan diye geçti karşıma oturup maç izlemeye başladı
Ama nasıl tutuyor her pozisyona yorum yapıyor sürekli beddua ediyor inşallah gol yersiniz diye
Hiç sesimi çıkarmadım
Osimhen yaslayınca gayet sakin bir tavırla kafamı çevirip, hissettin mi? Hadi şimdi sgit dedim
Yalnız tırsmadım değil zira ne zaman beddua etse kaybederiz, maç günleri hiç sataşmam normalde ..
Yenge bunu unutmaz bir gün mutlaka intikamını alır Doktor. Allah yardımcın olsun.Hanımı dün çok kızdırdım aslında haksızlık da ettim o kadar herhalde sinirlendi ki derbi de Fenerbahçe’yi tutacağım lan diye geçti karşıma oturup maç izlemeye başladı
Hiç sesimi çıkarmadım
On sene de geçse unutmaz vallahiYenge bunu unutmaz bir gün mutlaka intikamını alır Doktor. Allah yardımcın olsun.