- 3 Temmuz 2012
- 139.495
- 87.934
- 5.338
fbliGalatasaray foruma 10 yıllık üye ama fb forumunda 15 yıl üye!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fbliGalatasaray foruma 10 yıllık üye ama fb forumunda 15 yıl üye!!!
KeremDusmanlarınaOlumbenfica forumunda kullanıcı adın nedir dostum
Ölürsem üzülürsün dostumKeremDusmanlarınaOlum
cocuk ve kadinlarin agzina kufur yakismiyor zaten bu konuda en duzgun taraftar profiline sahip olmamiz lazimhoşlanmıyorum ben böyle şeylerden. Acun’dan nefret etsem de ana bacı karıştırmamak gerekir hele ki o kişinin annesi bir trafik kazasında vefat etmişse
Son görülme Fenerbahçe'nin son şampiyon olduğu sene.. Demek antuya bizim mesajları tasidin o dönem. SakıncalıBu asılsız iftiraların önüne geçmek için üyelik tarihimde güncelleme rica ediyorumDatabase ölmeden önceki üyelik tarihimi bu hesaba işleyelim sayın adminim.
Ekli dosyayı görüntüle 283858
@gscyönetimi
@tcadaletbakanligi

Açıkçası bende biraz şüphelendim şimdiSon görülme Fenerbahçe'nin son şampiyon olduğu sene.. Demek antuya bizim mesajları tasidin o dönem. Sakıncalı![]()
hesap benden yaşlıymış üstadBu asılsız iftiraların önüne geçmek için üyelik tarihimde güncelleme rica ediyorumDatabase ölmeden önceki üyelik tarihimi bu hesaba işleyelim sayın adminim.
Ekli dosyayı görüntüle 283858
@gscyönetimi
@tcadaletbakanligi
Üniversitede manitadan tekmeyi yiyince soluğu GSc'de almıstımhesap benden yaşlıymış üstad
Dikkat edin fb taraftarı sus pus olmuş sosyal medyada. Herşeye yalan, bahane bulan sözde son kalecilerin ilk kez bir konuda konuşmaya yüzleri yok.Ekli dosyayı görüntüle 283865
Son kale iktidar yalakalığına son sürat devam ediyor. Beştepe ziyaretleri, tarikatlarla iftarlar, first lady yalakalığı…
Yönetimsiz Galatasaray sahada iyi mücadele ediyor bu yapıyla valla. Çok farklı bir sezon geçiriyoruz.
Yakında imralıya da gider buEkli dosyayı görüntüle 283865
Son kale iktidar yalakalığına son sürat devam ediyor. Beştepe ziyaretleri, tarikatlarla iftarlar, first lady yalakalığı…
Yönetimsiz Galatasaray sahada iyi mücadele ediyor bu yapıyla valla. Çok farklı bir sezon geçiriyoruz.