Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi lan manyak misin!?

a60f333a099cb747fece92559559eea1.jpg
Biri derken Allahı kastediyor sanırım 😂

Anasını satayım ergenlik çağına gelmiş çocuklar teneke görmemiş, hâlâ yok en büyük futbol kulübü, dün bir oda dinliyorum yok 35m, 40m taraftar, 2 sene önce 25, 30'du ne hikmetse bugün 40'a dayandılar. Kalıbımı basarım 25'i zor bulurlar.

Hesabi varsa birisinin sizmissa buraya bu arkadasa hatirlatmali

Ikinci olmuyorlar zaten, ligdeki tum takimlara karsi ayricalikli mac yonetiminoldugu icin onlarin hepsini otomatik geciyorlar, bir tek bize yetmiyor o isler, haliyle ikinci oluyorlar...

Baslica kaniti zaten sampiyon olamamalarinin nedeni. Kendi hallerine biraksan bizim de aralarda yasadigimiz dusus gibi kendi iclerinde temizlik yapsalar rekabet olacak ..uzun suredir rakip degiliz kendileriyle zaten.

Kızım 10 Mayıs 2016 doğumlu 17.05 yada 19.05 tarihinde doğmasını çok istemiştim. 1 hafta erken geldi sıpa. 9 yaşına girecek ve Bu senede şampiyon olursak li olacağız inşallah 5 şampiyonluk görmüş olacak

Vay anasini hic hesaplamamistim benim oglan da 05.05.2015 dogumlu 6. Sampiyonlugu gorecek insallah

Maç sonu insanlar çıldırmışken sesleri bastırmak için müziği son ses açmaları acayip bir olay ya. Çoban koyunlarını rahatça güdüyor artık, muhalif ses yok. Şampiyonluklar kazanılır veya kazanılmaz fakat şu durumlara düşmeyiz düşüncesi bile rahatlatıyor beni.

Ali Şen
Aziz Yıldırım
Ali Koç

Diktatör rejim ile yönetilen bir kulüp, evlerden ırak.
Hep diyorum

Fenerin tek baskan ihtimali Saran kaldi sanirim...

Baska birinin cikacagini sanmiyorum. Dedigin yuzde yuz dogru tek adam rejimi.

O nedenle zaten fenerin TFF ile ortaya koydugu tablo ile bizim hukumetin bakanliklarla ortaya koydugu tablo ve duzen cok benzer halde. Minyatur kopyasi gibi resmen.

Bide ustune ataturkculugu cok basit sekilde kalkan misali kullaniyorlar bazen ona inanilmaz cildiriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt