Berke Cüce
Parçalı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 3.444
- 2.377
- 998
Böyle sonuçlar alırsak zaten olmayalım. Ama seke seke sizi olacağız şampiyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi niyet sözleşmesi imzalamazlarsa konuşur. Öbür türlü tazminatının da üstüne birkaç milyon daha ekleyip öyle bir sözleşme imzalayabilirler.%100 demedigini birakmayacaktir cok seyi ifsa edecektir eminim
Demirören’den bile daha büyük tepki çekeceğini düşünüyorum.olan yine hacıosmana oluyordur,herifler kırmızı görmesin 3 puan alsın diye kıçını yırtıyor
sampiyonluk kutlamasına bu hacıosman gelirse had bildirilmeli
O sözde cehennem VAR’ın gelmesiyle bitti. VAR yokken ofsayttan gol atmalar, uydurma penaltılar (gene oluyor ama eskisi gibi yapamıyorlar), uydurma kırmızı kartlarla sözde cehennem yaratmışlardı.
Adnan Polat’ınki hemen o hafta olduğu için etkiliydi.Bu çok efsane bir şey aslında ama Dursun Özbek söylediği için net etkisini göremedik.
Adnan Polat'ın 20:45'i daha fazla gündem olmuştu.
Merak etme bir sekilde alir satar iki oyuncu alir gider hic olmadi hisse alir giderSıkıntı o ki koyduğunu alacağı bir para yok muhtemelen ortada. Zaten onun için bırakamadığını düşünüyorum.
Sercan dinliyorum. Adam diyor ki fenere başkan olacak adamın ayak bastı 200 milyon Euro ile gelmesi lazım diyor. Ali den başka şansınız yok demeye getiriyor.100 milyon borçlara 100 milyon transfere gerekmiş. Bunlar akıllanmayacak akıllanmayacak. Herşeyi para üzerine kurmuş, para olmazsa biz bir hiçiz diyen tiplerle dolmuş.
Sado ali koç un çekil karşimdan dedigi an çekilen bir adam yav sayma bile onu adaydanİstifa söylemleri yalandan ya kimse Koç'un gitmesini istemiyor. Aydınlar ile Sadettin dışında tek adam yok hakikaten muhtaçlar yani.