Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolunay da şirin görüncem diye boş yapıyor.

Çok saçmalıyorsun. Kimse ofsayt falan demedi zaten pozisyona. Penaltı çalsaydı da kimse ağzını açmazdı. Yabancı var sayesinde çıktı ortaya ne çıktıysa. Git varı eleştir dümbelek herif. Ki sen bu takımın da ekmeğini yedin.

Çok saçmalıyorsun. Kimse ofsayt falan demedi zaten pozisyona. Penaltı çalsaydı da kimse ağzını açmazdı. Yabancı var sayesinde çıktı ortaya ne çıktıysa. Git varı eleştir dümbelek herif. Ki sen bu takımın da ekmeğini yedin.
Kabak gibi ofsayt yav. Çizgiyi arkadakine de öndekine de çeksen viscanın üst tarafı önde

- Doruk hocam, fenerli fntkniho arkadaşımızın psikolojisi ne durumda?

Doktor DORUK: şampiyonluğu kaybettiği için aşırı derece mutsuz bir durumda genelde bunun evreleri olur.
Bunlar, Acı , Kabulleniş , Nefret , Soğuma ve unutma'dır.
Arkadaşımız şu an Kabulleniş evresine geçmiş. Bu evre sezon bitimine kadar sürecektir. Galatasaray kupa töreni olduğu hafta Nefret evresine geçecektir.

- Peki ya Soğutma ve Unutma evresi hocam??

Doktor DORUK: İşte orada Ali koç ve Acun Ilıcalı devreye girecektir. Bir kaç veteran transferi ile bayrakları sandıklardan çıkarın söylemi ile Soğutma ve Unutma evresini 1 sezon boyunca gönül rahatlığıyla yaşanacaktır.

1746911655781.webp

O açıdan kimse ofsayt değil diyemez. Kafası önde, çizgi açısını çekmeyi bilen yok, dümdüz çizgi çekip ofsayt değil diyorlar. Bana göre Visca iki oyuncudan da önde görünüyor. Bu pozisyonları nasıl soru işareti kalmayacak şekilde uygun açıdan veremiyorlar hala anlamış değilim. Ofsaytta tartışma olmasını anlamıyorum bu devirde.

Psikolojileri iyice bozuk. Yakın çevrem fbli arkadaşlarım kafayı yemiş gibiler. Enteresan olanı eskisi gibi dalga da geçemiyorum. Geçen gün bir tanesi önemli olan avrupa demişti şubat ayını görmemişiz güya. Bunlar harbi salak vallahi kafayı yediler psikolojik sorunları var. Açıklamada yapmıyorum artık bu idiotlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt