- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan göt, bizim sampiyonlugumuz 25 ve sizinki 19'ise (ki tabi öyle), sen hangi yüzle avatarindanki logoyu kullaniyorsun. Malmisin? Evet, malsin.
heriflerin yöneticileri bile GS mize hayran
Biz finallerde herkesi beceriyoruzCenaze kalkmış. Fena koyduk.
Trabzon yerel basınında manşetler:
Günebakış: "Kupa’da büyük hüsran"
Taka: "Kupa gitti, Avrupa hayali bitti"
Karadeniz: "Finalleri beceremiyoruz"
Sonnokta: "Futbol felaket, sonuç rezalet"
Ekli dosyayı görüntüle 286051
Ekli dosyayı görüntüle 286052
Ekli dosyayı görüntüle 286053
Ekli dosyayı görüntüle 286054
Ben hepsinin birden Skriniar'i cok iyi oyuncu sanmasina bayiliyorum en cok. Adam aslinda bizim Nelsson'un bir iki tik ustu, surekli bir ayagi geride ve geriye kosarak oynuyor, ayrica yavas. Takim boyunu uzatip surekli donsuz yakalaniyorlar. Kayseri macini izlemek yeterli. Seneye Mou kalirsa Avrupa'da is yapar ama ligde yine yakar bunlari.
Onlarda Nelsson'un daha iyi olduğunu biliyorlar ama daha iyi bildikleri onu asla satmayacağım gerçeği.Ben hepsinin birden Skriniar'i cok iyi oyuncu sanmasina bayiliyorum en cok. Adam aslinda bizim Nelsson'un bir iki tik ustu, surekli bir ayagi geride ve geriye kosarak oynuyor, ayrica yavas. Takim boyunu uzatip surekli donsuz yakalaniyorlar. Kayseri macini izlemek yeterli. Seneye Mou kalirsa Avrupa'da is yapar ama ligde yine yakar bunlari.
Iyi ki almamisiz, bizim oyunumuzla tamamen zit bir herif. Kati defans yaptigin zamanlarda kesinlikle ise yarar, duran topta gol tehtidi de var ama bizim gibi surekli onde oynayan takimlar icin tam el bombasi.
Nelsson iyi ama iste bizim oyuna ters Doruk. Bize azgin Galatasaraylilar lazim Sanchez gibi, korkak adamla isimiz yok. : )Onlarda Nelsson'un daha iyi olduğunu biliyorlar ama daha iyi bildikleri onu asla satmayacağım gerçeği.
Nelsson evliliğinin 6. yılındaki bir erkeğe benziyor. biraz ruhsuz ve hayattan vazgeçmiş biriNelsson iyi ama iste bizim oyuna ters Doruk. Bize azgin Galatasaraylilar lazim Sanchez gibi, korkak adamla isimiz yok. : )
Ali gelsin diye söve söve yolladıkları, en çok GS şampiyonluğu gören adamdan Ali gitsin diye kurtarıcı olarak medet ummak... Vallahi bunlar gibi başka bir taraftar grubu daha da yok.
Efsanevi yav. Bunlar tam olarak bunlardan beklenen türde hareketler işte.Azizin dava arkdaşı dediği heriflerden birini aziz 15 yıl önce ihraç etmişti fb den yav