Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar günü olası şampiyonluk ilanımızdan sonra fener taraftarı samandırada aynen bu şekilde takılacak.

Yıllık 15 milyon euro fazla değil mi ? beyinleri yanmış iyiyce

Ekli dosyayı görüntüle 286107
Ben hepsinin birden Skriniar'i cok iyi oyuncu sanmasina bayiliyorum en cok. Adam aslinda bizim Nelsson'un bir iki tik ustu, surekli bir ayagi geride ve geriye kosarak oynuyor, ayrica yavas. Takim boyunu uzatip surekli donsuz yakalaniyorlar. Kayseri macini izlemek yeterli. Seneye Mou kalirsa Avrupa'da is yapar ama ligde yine yakar bunlari.

Iyi ki almamisiz, bizim oyunumuzla tamamen zit bir herif. Kati defans yaptigin zamanlarda kesinlikle ise yarar, duran topta gol tehditi de var ama bizim gibi surekli onde oynayan takimlar icin tam el bombasi.

Ben hepsinin birden Skriniar'i cok iyi oyuncu sanmasina bayiliyorum en cok. Adam aslinda bizim Nelsson'un bir iki tik ustu, surekli bir ayagi geride ve geriye kosarak oynuyor, ayrica yavas. Takim boyunu uzatip surekli donsuz yakalaniyorlar. Kayseri macini izlemek yeterli. Seneye Mou kalirsa Avrupa'da is yapar ama ligde yine yakar bunlari.

Iyi ki almamisiz, bizim oyunumuzla tamamen zit bir herif. Kati defans yaptigin zamanlarda kesinlikle ise yarar, duran topta gol tehtidi de var ama bizim gibi surekli onde oynayan takimlar icin tam el bombasi.
Onlarda Nelsson'un daha iyi olduğunu biliyorlar ama daha iyi bildikleri onu asla satmayacağım gerçeği.

Ali gelsin diye söve söve yolladıkları, en çok GS şampiyonluğu gören adamdan Ali gitsin diye kurtarıcı olarak medet ummak... Vallahi bunlar gibi başka bir taraftar grubu daha da yok. :asd:

Azizin dava arkdaşı dediği heriflerden birini aziz 15 yıl önce ihraç etmişti fb den yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt