Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naturel karbonik Panama mı, yıkanmış Etiyopya mı, amuda kalkmış Konya mı tercih ediyorsun hocam

bana markasını vs bilmediğim denemediğim şekilde çekirdek koysan Etiyopya derim bu zamana kadar olan deneyimlerden. Ama içinde herhangi bir çiçek aroması eklenmişse almam.

çekirdek fiyatlarıda fırladığı için aldığım ürün şu:

asdasdasdsd.jpeg

(2.5 ay gidiyor günlük kullanımda - 3 kupa falan - 799 TL - pahalı ama 2.5 ay için harika . dışarıda 6 -7 dandik filtre kahve parası yani, hatta geçen ay aldığımda indirimdeydi 650 TL ye aldım)

pakette Espresso yazıyorda - çekirdek çekirdektir - filtre kahve olarak içiyorum.

coffeeL.gif

Taze galibiyet almış fener taraftarı kadar boktan birsey yok. Tam bir polyana gibiler hemen modları yükseliyor.

Hoca mı değisti? Baskan mı ? Bu ne mutluluk aynı oyuncu grubu ile nasil tekrar hayal kurabiliyorsunuz pesss

- Natural karbonik yıkanmış durulanmis yemen kahvesi mi validenin tenasul uzvu mu?

- Elbette ki validemin tenasül uzvu...

İnsanların hobisi ve özel ilgi alanları niye bu kadar geriyor bizim toplumu anlamıyorum. (Videoya ithafen)

Katılmakla birlikte, şöyle bir şey var hocam. Bu arkadaş mesela geçen parfüm öneriyor, önerdiği parfüm 30 küsür bin tl. Abartıyor marjinal olma çabasını sanki.

Natural karbonik maserasyon kolombiya natural karbonik maserasyon panamayi havada karada öper. Cocuk kahveden anlamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt