Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün müdür yardımcısı ile konuşuyorduk, Ali Koç un tek suçunun muhalif olması olduğunu soyledi. Bu yüzden FB sampiyon olamıyor dedi. Söylediklerinde tek kelime hatalı değil, hatta TFF başkanı olsa bu iğrenç futbol düzeni yıkılır marka olur lig dedi. Galatasarayin içinden çıkan tdler son 10 senedir 1 puan aldı Galatasaray karşısında, Arif Erdem, Selçuk İnan, Bülent Korkmaz, Okan Buruk etc diye saydı. Fenerbahçe'den çıkan tdler hep puan aldı Fenerbahçe'den, Aykut, Erol, volkan, İsmail, Bülent diye saydı. Hatta helal olsun onlara onurlu kişiler, mücadele ediyorlar dedi.

Benim cevabım, haklısın hocam oldu. Muhabbeti devam ettirip vaktimi harcayamazdim, derse yetismem lazımdı. Bu sayede ilk kez antu zekasıyla hareket eden ve onun gibi davranan birisini gördüm. Normalde aklı selim biridir, ilk kez futbol konuştuk, bir daha tövbe. Ben antudakileri bot sanıyordum, reelde görünce hayata dair umutlarım tükendi. Şuan çay sigara yapıyorum şoku atlatmak icin
O 1 puanı söyleseymiş bari

Dün müdür yardımcısı ile konuşuyorduk, Ali Koç un tek suçunun muhalif olması olduğunu soyledi. Bu yüzden FB sampiyon olamıyor dedi. Söylediklerinde tek kelime hatalı değil, hatta TFF başkanı olsa bu iğrenç futbol düzeni yıkılır marka olur lig dedi. Galatasarayin içinden çıkan tdler son 10 senedir 1 puan aldı Galatasaray karşısında, Arif Erdem, Selçuk İnan, Bülent Korkmaz, Okan Buruk etc diye saydı. Fenerbahçe'den çıkan tdler hep puan aldı Fenerbahçe'den, Aykut, Erol, volkan, İsmail, Bülent diye saydı. Hatta helal olsun onlara onurlu kişiler, mücadele ediyorlar dedi.

Benim cevabım, haklısın hocam oldu. Muhabbeti devam ettirip vaktimi harcayamazdim, derse yetismem lazımdı. Bu sayede ilk kez antu zekasıyla hareket eden ve onun gibi davranan birisini gördüm. Normalde aklı selim biridir, ilk kez futbol konuştuk, bir daha tövbe. Ben antudakileri bot sanıyordum, reelde görünce hayata dair umutlarım tükendi. Şuan çay sigara yapıyorum şoku atlatmak icin
Arif Erdem nerden gelmis aklına? Adamın yurt dışında kaçak olması haricinde sorun yok.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sordum, Okan akhisardayken almıştır hatirlamiyorum dedi. 😄
Hatırlamıyorsan ne konuşuyorsun diyeceksin de ortam gereği diyemiyorsun işte.Üstelik Arif Erdem son 10 senedir GS ile hiç karşı karşıya gelmedi Teknik Direktör olarak,herif 2016'dan beri firari zaten.Selçuk daha 1 senelik teknik direktör alt tarafı 1 maça çıktı bize karşı.Onları o yüzden bu hesaplamaya dahil etmiyorum ama Okan'la Bülent'in bizden 10 senedir aldığı puanlar şu şekilde:

2018-19 GS 2-2 Rizespor Okan Buruk
2019-20 GS 0-1 Başakşehir Okan Buruk
2019-20 Başakşehir 1-1 GS Okan Buruk
2021-22 GS 0-1 Alanyaspor Bülent Korkmaz

Ayrıca Okan 2017-18'de Akhisar'la bizi yenerek kupadan elemiş yarı finalde,bu da var lig olmasa da.

Hatırlamıyorsan ne konuşuyorsun diyeceksin de ortam gereği diyemiyorsun işte.Üstelik Arif Erdem son 10 senedir GS ile hiç karşı karşıya gelmedi Teknik Direktör olarak,herif 2016'dan beri firari zaten.Selçuk daha 1 senelik teknik direktör alt tarafı 1 maça çıktı bize karşı.Onları o yüzden bu hesaplamaya dahil etmiyorum ama Okan'la Bülent'in bizden 10 senedir aldığı puanlar şu şekilde:

2018-19 GS 2-2 Rizespor Okan Buruk
2019-20 GS 0-1 Başakşehir Okan Buruk
2019-20 Başakşehir 1-1 GS Okan Buruk
2021-22 GS 0-1 Alanyaspor Bülent Korkmaz

Ayrıca Okan 2017-18'de Akhisar'la bizi yenerek kupadan elemiş yarı finalde,bu da var lig olmasa da.
Sarpercim o anki ruh halim gibi dizisindeki yılmaz gibiydi. Seni hiç dinlemedim ama haksizsin modundaydim. Yoksa bende biliyorum. Daha Galatasaraydan giden oyuncuların yaptıkları ve fenerden gidenlerin Man of the match olması gibi zibilyon tane şey anlattı, bende öylece yorumsuz dinledim. Yoksa adamın niyeti kesinlikle dinlemek değildi, düzgün bir ortam olsa maç maç sayardim, taylanin attığı golden tut emre kilinca, Alparslan Öztürk'e kadar hepsini sayardim. neler neler söyledi 10 dklik tenefüste, haklısın dedim geçtim😄

908a842e12549c27ceae5541386ede65.jpg

bu ne lan :D :D aa bunu yazan google botu falan mı

pırıl pırıl kafalar, yönetimimizi ilmek ilmek düşündüğü için tebrik ediyorum

Kerem, bu İrfan çöpünden daha iyi ve genç bir oyuncu. İrfan'a kaç ödenirse, x2 istemeliyiz.

ya asgari ücret ile çalışan adam, "koç holding'e operasyon yapılıyor" diye holding savunuyor.

ASGARİ ÜCRET İLE ÇALIŞAN ADAM HOLDİNG SAVUNUYOR.

futbol ve fanatizm harbiden inanılmaz bir şey yaw.

100 milyonları görürde işte son senesi..

Türk futbolunun satış rekoru Cenk'ti. Ekstra bir Şampiyonlar Ligi performansı sebebiyleydi o da. Boey de bu rekoru 30'lara çıkardı. O da Şampiyonlar Ligi performansı referansıyla ve oynama istikrarıyla gitti. Fenerbahçeli hangi oyuncu nerede neyi ispat etmiş de 30'lara gidecek. Unicredit bağlantılarıyla FFP'den kaçma oyunlarına benzemez bu işler.

Her ne kadar piyasa sürekli yukarı giden bir trendde olsa da bir oyuncu 18 yaş altı süper yıldız adayı değilse, Şampiyonlar Liginde veya Euro 2024'de dikkat çekici bir bireysel performans sergilemedikçe, sadece Süper Lig performansıyla 20 üstünü görmesi zor olur.

Gerekirse derse gitmez tüm argümanlarını çürütür ya ağzının payını verir yada gerçekleri idrak etmesini sağlardım

Toksik bir varili öyle ortada bırakamazsın etrafa zehir bulaştırmaya devam eder

6s ifadesi kadar malca,çocukça başka bir ifade olamaz.Bazı mallar da yumuşak g ile ğs yazıyor,eşşek kadar 50 yaşında adamlar bunu yapanlar yav

Adam haklı bilerek 2 ay önce Karagümrük'e kupada elendik çünkü bizi geçerlerse ligde oynayacağımız maçtan önce yorulacaklarını hesap ettik.

Tarihin gördüğü en cenabet camia
Alex Anelka Appiah la Denizli'ye puan bırakmışlar acayip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt