Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekrem başkan da yalandan seviniyor içinden sövüyodur

Ali kendince çakallık yapıp 4-5 sene sonranın lobiciliğini şimdiden yapıyor ama yer mi Ekrem başkan bunları. Ne bunu yiyor ne de Uğur Dündar'ın tvye çıkıp yaptığı şaklabanlıkları. Lan o adam unutur mu güç ondan yana değilken ona yaptığınız muameleyi

Size boşuna mı Özkan Sümer'in kitabını hediye etti haramzadeler. Sizin ciğerinizi biliyor Ekrem başkan yalaka puştlar

Ekrem başkan da yalandan seviniyor içinden sövüyodur

Ali kendince çakallık yapıp 4-5 sene sonranın lobiciliğini şimdiden yapıyor ama yer mi Ekrem başkan bunları. Ne bunu yiyor ne de Uğur Dündar'ın tvye çıkıp yaptığı şaklabanlıkları. Lan o adam unutur mu güç ondan yana değilken ona yaptığınız muameleyi

Size boşuna mı Özkan Sümer'in kitabını hediye etti haramzadeler. Sizin ciğerinizi biliyor Ekrem başkan yalaka puştlar
2011de stvdeki açıklamalarına mı inanalım, yoksa seçim gecesi Fener formasıyla verdiği açıklamalarına mı?

Ulan şu tepkiyi oturup alkışlaman lazım. Önce çok az üzülüp sonra alkışlamış kadın. Ciddi anlamda çok büyük problemi var bunların.
Medeni birsey yapıyor aslında ama bu bağnaz kafalı öküzler ne anlar medeniyetten

Voleybolda şampiyon olup başarıdan başarıya koşan Fenerbahçelileri canı gönülden tebrik ederim, su topu, masa tenisi, atletizm gibi dallarda ülkemizin göğsünü kabartıyorlar, gerçeğe gerçek...

sinanengin-sinanenginlaugh.gif

Voleybolda şampiyon olup başarıdan başarıya koşan Fenerbahçelileri canı gönülden tebrik ederim, su topu, masa tenisi, atletizm gibi dallarda ülkemizin göğsünü kabartıyorlar, gerçeğe gerçek...

sinanengin-sinanenginlaugh.gif
kim ne derse desin baksetbol voleybolda (futboldan sonra gelen 2 en önemli branş) meydanı boş bıraktık . bu heriflerin aziz yıldırım zamanından beri buralarda yaptıkları bugünkü hallerinin temeli.

bizde yapsaydık burada konular 400 sayfa tezahürat dolardı - kendimizi o noktada kandırmayalım.

daha alt branşlar kimin kazandığı önemli değil. Euroleague ve voleybol avrupa işleri yüzünden adamlar bugün "her yerde derecemiz var" vıdı vıdısı yapabiliyor.

kim ne derse desin baksetbol voleybolda (futboldan sonra gelen 2 en önemli branş) meydanı boş bıraktık . bu heriflerin aziz yıldırım zamanından beri buralarda yaptıkları bugünkü hallerinin temeli.

bizde yapsaydık burada konular 400 sayfa tezahürat dolardı - kendimizi o noktada kandırmayalım.

daha alt branşlar kimin kazandığı önemli değil. Euroleague ve voleybol avrupa işleri yüzünden adamlar bugün "her yerde derecemiz var" vıdı vıdısı yapabiliyor.

genel olarak, kamuoyunda yahut spor camiasında bir geçerliliği olabilir belki,

tüm alt branşlar, amatör şubeler, basketbol dahi, kapansa, zerre üzülmem, hiç ilgim hevesim yok ve Galatasaray bu branşlarda şamp. olduğu senelerde dahi takip etmedim,
sevmiyorum kısaca.

futbol gibi her hafta voleybol maç konusu açardım

2017ye kadar basketbol konuları açılıyordu onu da saldık

durum vahim

Amatör branşlara yatırım yapmak TERCİH meselesidir.

Fbliler her başarısız olunan sezonlarda, basket, voleybol, masa tenisi falan kendilerini kandırmaktadırlar.

Bu arda erkek basketbol ve bayan voleybol branşlarına yatırım yapılmasını ben de isterim.

Ancak o branşlarda gelecek gelire orantılı olarak tabi.

Zarar etmenin anlamı yok.

Diğerleri zaten bomboş branşlar.

Amatör branşlara yatırım yapmak TERCİH meselesidir.

Fbliler her başarısız olunan sezonlarda, basket, voleybol, masa tenisi falan kendilerini kandırmaktadırlar.

Bu arda erkek basketbol ve bayan voleybol branşlarına yatırım yapılmasını ben de isterim.

Ancak o branşlarda gelecek gelire orantılı olarak tabi.

Zarar etmenin anlamı yok.

Diğerleri zaten bomboş branşlar.
Bayan değil kadın yalnız :crushed:

Bir yerde oyuncu yetiştirip doğru bir yapılanma ile başarılı olmak başka parayı bastırıp şampiyon olmak başka eğer ekonomik getirisi götürüyü karşılamıyorsa. O yüzden Fener'e pek imrendiğim söylenemez. Bu bizim amatör branşlarda kötü yönetildiğimiz gerceğini değiştirmiyor tabi. Salon falan şart mesela ondan sonra oyuncu yetiştirmeye önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Mesela 27'sinde gelecek sene için onaylanacak bütçede amatör branşların bütçesinde 800 milyon TL civarı bir açık olduğu söyleniyor bunda voleybol veya basketbol salonun maliyetinün bir kısmı yoksa ben tamamen karşıyım mesela buna.

Bir yerde oyuncu yetiştirip doğru bir yapılanma ile başarılı olmak başka parayı bastırıp şampiyon olmak başka eğer ekonomik getirisi götürüyü karşılamıyorsa. O yüzden Fener'e pek imrendiğim söylenemez. Bu bizim amatör branşlarda kötü yönetildiğimiz gerceğini değiştirmiyor tabi. Salon falan şart mesela ondan sonra oyuncu yetiştirmeye önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
iyi oyuncu yetiştirerek başarılı olunmaz futbol gibi bonservis de kazandırmaz şans eseri 1 topçu çıkarsa alt yapıdan zaten gider vakıf veya eczacı ile sözleşme yapar kulüp olarak da el sallarız

başarılı olmanın yolu maddi getirisi olmayan yatırım unutacaksın verdiğin parayı yani

Bir yerde oyuncu yetiştirip doğru bir yapılanma ile başarılı olmak başka parayı bastırıp şampiyon olmak başka eğer ekonomik getirisi götürüyü karşılamıyorsa. O yüzden Fener'e pek imrendiğim söylenemez. Bu bizim amatör branşlarda kötü yönetildiğimiz gerceğini değiştirmiyor tabi. Salon falan şart mesela ondan sonra oyuncu yetiştirmeye önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Mesela 27'sinde gelecek sene için onaylanacak bütçede amatör branşların bütçesinde 800 milyon TL civarı bir açık olduğu söyleniyor bunda voleybol veya basketbol salonun maliyetinün bir kısmı yoksa ben tamamen karşıyım mesela buna.
Fenerbahçe holding şirketleri bütçesiyle döndürüyor bu branşları. Koç Holding'de şirket bitmiyor ki. Spor kulübü bütçesiyle bu dallara bu kadar para yatırmak çok zor. Fenerbahçe de yatıramaz. Zamanında Ülker birleşmesi, büyük Acıbadem sponsorluğu kırılma yarattı.

Pegasus vb. büyük şirketlerin Galatasaray çatısı altında bu dallara yatırım yapması haricinde çok mümkün görmüyorum. Salon yapılırsa iş değişebilir. Kendi gelirini oluşturmak işleri değiştirebilir bir nebze.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt