Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi oyuncu yetiştirerek başarılı olunmaz futbol gibi bonservisde kazandırmaz şans eseri 1 topçu çıkarsa alt yapıdan zaten gide vakıf veya eczacı ile sözleşme yapar kulüp olarak da el salladım

başarılı olmanın yolu maddi getirisi olmayan yatırım unutacaksın verdiğin parayı yani
İyi oyuncu yetiştirip belirli bir derecede kalmak başarıdır benim içim. Artık bir bonservis falan da oluyor mesela Efe Mandıracı diye istediğimiz bir voleybolcu varmış kulübü 500 bin Euro bonservis istiyormuş. Baskette alt yapıdan oyuncu yetişsin Nba'ye gönderelim gibi. Amatörlerin bütçeside kendini döndürsün ben bunu isterim şahsen her branşa min 10 -15 milyon Euro bütçe koymaktansa.

İyi oyuncu yetiştirip belirli bir derecede kalmak başarıdır benim içim. Artık bir bonservis falan da oluyor mesela Efe Mandıracı diye istediğimiz bir voleybolcu varmış kulübü 500 bin Euro bonservis istiyormuş. Baskette alt yapıdan oyuncu yetişsin Nba'ye gönderelim gibi. Amatörlerin bütçeside kendini döndürsün ben bunu isterim şahsen her branşa min 10 -15 milyon Euro bütçe koymaktansa.
sözleşmesi varsa makul ücret öderler zaten 1 bilemedin 2 yıllık sözleşme yapılıyor, sözleşme sonunu bekliyor kulüpler,melisa vargas 1 sezonluk yapıyor mesela böyle bi oyuncu ile 5 yıllık imzalamak istersin imkan olsa

sözleşmesi varsa makul ücret öderler zaten 1 bilemedin 2 yıllık sözleşme yapılıyor, sözleşme sonunu bekliyor kulüpler,melisa vargas 1 sezonluk yapıyor mesela böyle bi oyuncu ile 5 yıllık imzalamak istersin imkan olsa
Alt yapıbdan çıkınca 3 yıllık yaparsın. 3-5 makul bir şey alırsın aldığınıda o branşın alt yapısına tesisine harcarsın. Maksat bütçe kendini döndürsün ve Türk sporuna, gençlerine katkı. Böyle şirketlerin, devlet bankalarının bu kadar yatırım yaptığı yerde bunu yapmalıyız. Devlet markalarının yaptığı iş değil aslında Halk , Ziraat yada THY'nin neyine mesela voleybol takımı reklam yapmak istiyorsan spor kulüplerine destek ol. Yada belediyeler için de aynısı geçerli.

Salon yapılırsa iş değişebilir. Kendi gelirini oluşturmak işleri değiştirebilir bir nebze.
gözümle şahidim o zamanki ofisim yaptıkları salonun yakınındaydı - ayrıca kombine / ayrıca ürün satışı anormaldi - tabiki yeteli midir bilmiyorum ama hatrı sayılır katkısı oluyor .

gerçi şuda var - salonları çok ulaşılabilr bir yerde açıkçası. biz stadın oraya yaparsak gene aslında ufakta olsa kopuk kalabilir - orasını bilemedim.

kim ne derse desin baksetbol voleybolda (futboldan sonra gelen 2 en önemli branş) meydanı boş bıraktık . bu heriflerin aziz yıldırım zamanından beri buralarda yaptıkları bugünkü hallerinin temeli.

bizde yapsaydık burada konular 400 sayfa tezahürat dolardı - kendimizi o noktada kandırmayalım.

daha alt branşlar kimin kazandığı önemli değil. Euroleague ve voleybol avrupa işleri yüzünden adamlar bugün "her yerde derecemiz var" vıdı vıdısı yapabiliyor.

avrupa ortalamasına kıyasla ciddi paralar harcayarak geldiler bu noktalara, çok da umrumda değil açıkçası

kim ne derse desin bu kulüpler futbol kulübü, kadın voleybol dediğimiz branş playoff yarı finalinde 200 liralık biletle küçücük salonu dolduramıyor ki dünyanın en iyi oyuncuları burada olmasına rağmen durum bu, futbolla kıyaslanamaz bile hiçbiri

gözümle şahidim o zamanki ofisim yaptıkları salonun yakınındaydı - ayrıca kombine / ayrıca ürün satışı anormaldi - tabiki yeteli midir bilmiyorum ama hatrı sayılır katkısı oluyor .

gerçi şuda var - salonları çok ulaşılabilr bir yerde açıkçası. biz stadın oraya yaparsak gene aslında ufakta olsa kopuk kalabilir - orasını bilemedim.
Yatırdıkları para baskete 20 milyon Euro El kazandıkları dönem yaptıkları gelir her şey dahil 10 milyon Euro civarıydı. Aziz Yıldırım-Obradovic zamanı ki en başarılı dönemleriydi sanırım. Şimdi Koç kendi şirkeri ile daha fazla sponsorluk veriyordur bilemem ama amatörde şampiyonluk için kadro kurmak salon olsa bile güçlü sponsorluk desteği olmazsa imkansız.

avrupa ortalamasına kıyasla ciddi paralar harcayarak geldiler bu noktalara, çok da umrumda değil açıkçası

kim ne derse desin bu kulüpler futbol kulübü, kadın voleybol dediğimiz branş playoff yarı finalinde 200 liralık biletle küçücük salonu dolduramıyor ki dünyanın en iyi oyuncuları burada olmasına rağmen durum bu, futbolla kıyaslanamaz bile hiçbiri
futbolla kıyaslanamaz tabii yav - şu an baset voleybolu az gidere bağlayıp başarın oluyorsa prestij olayı işte fazlası değil.

taraftarını daha çok çekiyorsun vs. tabii ki bir kesim sadece futbolla ilgili ama belli kesimde diğerlerini izliyor ediyor işte daha çok haşır neşir olacak durum oluyor.

kestaneden efsane türetip sürekli heykel dikiyorlar,

5 yıldız heykeli diksinler, hatta bir tane de bizden olsun, 6 yıldız heykeli diksinler,
mal sürüsü yav

Amatör branşlara yatırım yapmak TERCİH meselesidir.

Fbliler her başarısız olunan sezonlarda, basket, voleybol, masa tenisi falan kendilerini kandırmaktadırlar.

Bu arda erkek basketbol ve bayan voleybol branşlarına yatırım yapılmasını ben de isterim.

Ancak o branşlarda gelecek gelire orantılı olarak tabi.

Zarar etmenin anlamı yok.

Diğerleri zaten bomboş branşlar.
Amatörler parayı basıp şampiyon olabildiğin yerler. Bir başarı hikayesi yoktur bana kalırsa

kim ne derse desin baksetbol voleybolda (futboldan sonra gelen 2 en önemli branş) meydanı boş bıraktık . bu heriflerin aziz yıldırım zamanından beri buralarda yaptıkları bugünkü hallerinin temeli.

bizde yapsaydık burada konular 400 sayfa tezahürat dolardı - kendimizi o noktada kandırmayalım.

daha alt branşlar kimin kazandığı önemli değil. Euroleague ve voleybol avrupa işleri yüzünden adamlar bugün "her yerde derecemiz var" vıdı vıdısı yapabiliyor.

Katılıyorum. Ti’ye alınıp şakası yapılacak birşey yok. Burada ayıp bizim

url=8nzbqkl.jpeg]
8nzbqkl.jpeg
[/url]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt