- 26 Aralık 2008
- 9.281
- 10.718
- 2.638
Tüpraş hisse senedim var, Allah peygamber aşkına Koç Holding'in kapısından geçme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yakısmadıTüpraş hisse senedim var, Allah peygamber aşkına Koç Holding'in kapısından geçme
Gerrard LampardFRED ve İSMAİLi ne sanıyor bunlar yhua
Futbol denen oyun da kalite çok önemli ama belli kaliteye sahip oyuncular varsa sahada daha çok isteyen daha çok saldıran daha çok koşan diğerine üstünlük sağlıyor bu tip maçlarda isimden bağımsız oyun planı pres istek arzu sonucu belirlerTorreira neyse de Demirbay sıkıntı yaratır bu ikiliye karsı
Fred'in Demirbay'dan iyi oynadığını düşünmüyorum. Ligte tüm istatistiklerde de Demirbay önde sanırım. Demirbay'ın beğenmediğimiz ilk yarı performansından farklı oynamadı Fred Olympiakos maçında mesela.Torreira neyse de Demirbay sıkıntı yaratır bu ikiliye karsı
İstatistikler mini etek gibidir,çok şey gösterir ama asıl gösterilmesi gerekeni göstermezFred'in Demirbay'dan iyi oynadığını düşünmüyorum. Ligte tüm istatistiklerde de Demirbay önde sanırım. Demirbay'ın beğenmediğimiz ilk yarı performansından farklı oynamadı Fred Olympiakos maçında mesela.
İstatistik değil ki sadece Oly maçında izledik işte Fred'i. Sakatlıklar ciddi geri götürmüş kendisini Kerem D'nin Pendik maçındaki ilk yarıdaki performansından farklı bir performansı yok. İlk devredeki Fred'le alakası yok performansının.İstatistikler mini etek gibidir,çok şey gösterir ama asıl gösterilmesi gerekeni göstermez
Hasan bey, lutfen algi yapmayin. Fred'i Manu 30milyor ayro verip geri almak istiyor ama ananas ihracatinda vergi binde 45 oldugu icin sadece yuzde 4,5'unu alabiliyorlar. Lutfen dezenformasyon yapmayalim..İstatistik değil ki sadece Oly maçında izledik işte Fred'i. Sakatlıklar ciddi geri götürmüş kendisini Kerem D'nin Pendik maçındaki ilk yarıdaki performansından farklı bir performansı yok. İlk devredeki Fred'le alakası yok performansının.
Oran acil 0,45/10'a yükseltilmelidir(4,5 / 100 > 45 / 1000) by Ali KOÇ...
Patronum bide benim puahahah maasimi keske 600-700k yatirtsabu şirket yönetiyor:red:
Ali bey, kendi makaminda, seçimin akşamında tesadüf mü? Ayrıca kadrajin ucunda değil, videoyu izle, kadrajdakilerin tam arkasında belli olsun diye solda. Sanırım o gün seçimi takip etmediniz, o gün fazlaca konuşuldu bu konu. Koçla yakinlasmalarida öyle bilinmeyen bir konuda değil ayrıca. Ki siyasiler bizim gibi takım tutmuyor, rüzgar ve çıkar ne taraftaysa o tarafa gecebiliyorlarKadraja ucundan girmiş bir şey
Bu fb formasıyla açıklama mı oluyor yani
Açıklamanın içeriğinde zaten fbyle ilgili bir şey yok
aynisini yazdim gecen... daha agzini ilk actigi röportajinda anlasiliyordu zaten capi. iki cümleyi 1 araya getirip konusamiyorBen diyorum size bir senedir, bu adam zengin aile içine doğmasa sokaklarda sürünürdü.
Iyi okulların mezuniyetleri parayla sattığının yegane örneği işte bu zengin züppe.