Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira neyse de Demirbay sıkıntı yaratır bu ikiliye karsı
Futbol denen oyun da kalite çok önemli ama belli kaliteye sahip oyuncular varsa sahada daha çok isteyen daha çok saldıran daha çok koşan diğerine üstünlük sağlıyor bu tip maçlarda isimden bağımsız oyun planı pres istek arzu sonucu belirler

Yok İsmail fred mis dzeko varmış icardi varmis hepsi hikaye hiç olmadık Barış Alper ve Ziyech 30 metreden bir tane yaslar ne plan kalır ne program ne fred kalır ne başka birey o maça gelelim de gerisi kolay

Torreira neyse de Demirbay sıkıntı yaratır bu ikiliye karsı
Fred'in Demirbay'dan iyi oynadığını düşünmüyorum. Ligte tüm istatistiklerde de Demirbay önde sanırım. Demirbay'ın beğenmediğimiz ilk yarı performansından farklı oynamadı Fred Olympiakos maçında mesela.

Fred'in Demirbay'dan iyi oynadığını düşünmüyorum. Ligte tüm istatistiklerde de Demirbay önde sanırım. Demirbay'ın beğenmediğimiz ilk yarı performansından farklı oynamadı Fred Olympiakos maçında mesela.
İstatistikler mini etek gibidir,çok şey gösterir ama asıl gösterilmesi gerekeni göstermez

Yaw inanilir gibi degil

Bu herif nasıl banka yönetiyor bu herifin şirketleri varla açıklanmaz şu durum

Normalde şu açıklamalar gündeme düşmeli

Dil sürçmesiyle falan da açıklanamaz defalarca tekrarlıyor. Bir de muhabiri azarlıyor

İstatistikler mini etek gibidir,çok şey gösterir ama asıl gösterilmesi gerekeni göstermez
İstatistik değil ki sadece Oly maçında izledik işte Fred'i. Sakatlıklar ciddi geri götürmüş kendisini Kerem D'nin Pendik maçındaki ilk yarıdaki performansından farklı bir performansı yok. İlk devredeki Fred'le alakası yok performansının.

İstatistik değil ki sadece Oly maçında izledik işte Fred'i. Sakatlıklar ciddi geri götürmüş kendisini Kerem D'nin Pendik maçındaki ilk yarıdaki performansından farklı bir performansı yok. İlk devredeki Fred'le alakası yok performansının.
Hasan bey, lutfen algi yapmayin. Fred'i Manu 30milyor ayro verip geri almak istiyor ama ananas ihracatinda vergi binde 45 oldugu icin sadece yuzde 4,5'unu alabiliyorlar. Lutfen dezenformasyon yapmayalim..

Yahu butun dunya GS lobisi tarafindan bir araya getirilip bu zevzeklere karsi dusman edilmis ve sampiyon olmalari engelleniyormus gibi konusmalari cok komik gercekten.

Koç hesap bilmiyorda kulüplerin payı cidden çok düşükmüş. Tüm olay kulüpler üzerinden dönüyor ama kaymağı başkaları yiyor.

Kadraja ucundan girmiş bir şey

Bu fb formasıyla açıklama mı oluyor yani

Açıklamanın içeriğinde zaten fbyle ilgili bir şey yok
Ali bey, kendi makaminda, seçimin akşamında tesadüf mü? Ayrıca kadrajin ucunda değil, videoyu izle, kadrajdakilerin tam arkasında belli olsun diye solda. Sanırım o gün seçimi takip etmediniz, o gün fazlaca konuşuldu bu konu. Koçla yakinlasmalarida öyle bilinmeyen bir konuda değil ayrıca. Ki siyasiler bizim gibi takım tutmuyor, rüzgar ve çıkar ne taraftaysa o tarafa gecebiliyorlar

Ben diyorum size bir senedir, bu adam zengin aile içine doğmasa sokaklarda sürünürdü.

Iyi okulların mezuniyetleri parayla sattığının yegane örneği işte bu zengin züppe.
aynisini yazdim gecen... daha agzini ilk actigi röportajinda anlasiliyordu zaten capi. iki cümleyi 1 araya getirip konusamiyor

En azından fb li bir medya mensubu piyasadan silindi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt