Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hesabim var, oyle giriyorum. Hesabin olmayinca mac basliklari gozukmuyor mu?

Hesabı olmayanlara kapalıymış
afd070871116a72aba01a1d58097d51e.jpg

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen beyler, nerede olursa olsun yaşları kaç olursa olsun, pislik nefes kokularını çekmektense hakedene haddini bildirmek lazım. Bana böyle gelen olursa hiç acımıyorum
bir de bu adam okumuş cahil vs de değil, ali koc tüm fenerlilerin psikolojisini bozdu. fabrikada müdür yardımcısı kendisi.
savcı arkadasım da var o da aynı böyle, okumuş adamların aklı nasıl bu hale geldi anlamış degilim.

bir de bu adam okumuş cahil vs de değil, ali koc tüm fenerlilerin psikolojisini bozdu. fabrikada müdür yardımcısı kendisi.
savcı arkadasım da var o da aynı böyle, okumuş adamların aklı nasıl bu hale geldi anlamış degilim.

Olayın okumuşlukla veya ali koçla ilgisi yok rengim zaten. Egoları yıllardır ezim ezim ezildi, paramparça oldu. Yıllardır süren başarısızlık ve travma dolu bir süreç yaşadılar, buna karşın Galatasarayımız ise vura vura gidiyor.

Egoları paramparça kurban psikolojisindeler. Hayali düşmanlarıyla, entrika senaryolarıyla kendilerine alternatif bir sanal gerçeklik yarattılar. Bize düşen ise her platformda acımadan bazen had bildirmek, bazen alaya almak. En önemlisi de gururla göğsümüzü gere gere başarının tadını çıkarmak.

Ekli dosyayı görüntüle 242614

Ekli dosyayı görüntüle 242616

Iste kendilerini boyle kandiriyorlar. Sivas gol atiyor adam heyecanla gooooolll diyor, sonra biz golleri attikca umutlanmiyorum diyor, sonra Sivas ofsayttan gol atinca gene gooooooooooollll diyor :D
Cumhurbaşkanı milli takımı tuttuğunu söylememiş, ondan bu iş bitmiş. Resmen itiraf ediyorlar. Demek bundan önce siyaset tarafından kollanıyorlarmış. Ne beyinsiz bir örgüt bunlar ya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt