Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.996
- 16.596
- 2.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarp'a böyle mi demek istedin yoksane olmasını istiyorsun yaw söyle de yazayım da düş yakamdan reyis :/
Lig şampiyonluğu gayet mühim bu arada sayısı önemsiz cevap verecek olursam,Fblilerin 1 şampiyonluk için yapmadığı kalmıyor senelerdir.Bizim oluyor olmamız,şampiyon olmanın kolay bir şey olmadığı realitesini değiştirmemeli yaniyok be yawww
çabamızın adı neftçi bakü :/
Sarp'a böyle mi demek istedin yoksa
yaw verilen paraya göre dedim zaten.Lig şampiyonluğu gayet mühim bu arada sayısı önemsiz cevap verecek olursam,Fblilerin 1 şampiyonluk için yapmadığı kalmıyor senelerdir.Bizim oluyor olmamız,şampiyon olmanın kolay bir şey olmadığı realitesini değiştirmemeli yani
Gaflete düşen Weli'yi kınayalımLig şampiyonluğu gayet mühim bu arada sayısı önemsiz cevap verecek olursam,Fblilerin 1 şampiyonluk için yapmadığı kalmıyor senelerdir.Bizim oluyor olmamız,şampiyon olmanın kolay bir şey olmadığı realitesini değiştirmemeli yani
Kur farkı yapacak bir şey yok onayaw verilen paraya göre dedim zaten.
KınamaGaflete düşen Weli'yi kınayalım
16-17 bjk'in gs-fb'yi kardeş yaptığı gibi, sizi kardeş mi yaptım yoksa istemeden :dGaflete düşen Weli'yi kınayalım
uğur iz bana kına yakmak istiyor diye algıladım :/Kınama
Seni sever takılıyor sanauğur iz bana kına yakmak istiyor diye algıladım :/
ulan ben de seviyorum onu. seni de tabiyki :dddSeni sever takılıyor sana