Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene bir tarih daha işaretleyeceğiz 11 ayın sultanına..
1cba7b563162be61c326009513687577.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismaili niye günah keçisi yapıyorlar anlamadım

adamın çapı bu zaten ne yapsın

üzüldüm herife
Cok haklisin. Biz de ayni hatayi yapiyoruz. Ismail Kartal'in bir suçu yok. Bu takimi kurup, sonra da boyle bir hoca getiriyorsan, bunun tek sorumlusu diktatorluk ile yoneten Ali Koc. Fakat Fenerbahce toplulugu biat odakli bir topluluk oldugu icin gene sorunu sadece teknik direktor degistirmek oldugunu dusunuyor. Hatta bazilari halen sike ile konulari cozebilecegini filan dusunuyor. Beni tek kaygilandiran konu, bu kalitede rakibin olunca sen de kendini cok gelistiremiyorsun. Seviyesi cok dusuk yani.

üzüldüm herife
Yalı çocuğunun dışarıdan gerçekleştirdiği itelemeler şikeler olmasa zaten şu an İsmail bjk, ibb ve TS ile birlikte bizim 40 puan gerimizden gelip ikincilik için çetin bir yarışma içinde olurlardı.

Ayrıca gram üzülmüyorum o şerefsize. Beter olsun. Ama evet haklısın yanlış adama odaklanıyor bu salaklar yine.

Bizim maçta matematiksel olarak şansları devam etsin diye 6 puan fark güzel olur diyordum, ama düşününce haftaya içeride kayseri'ye de takılır bunlar bu kafayla.

Maçlar aynı saatte bitecek. Haftaya şampiyonluğu ilan edersek, statlarında cümbüş olur. Kartalın üzerine kalorifer peteği falan firlatabilirler. Yalı çocuğu maça gelmez, gelseydi o da tribünden atlardı kesin

Beter olun ulan. Bundan fazlasını da hakediyorsunuz aslında. Size acıyan sizin gibi olsun pislik herifler. Dün geceden beri çıldırmış durumdalar.
Bu sezonuın başından beri bir tesbitim var. Bu sene de şampiyon olamazlarsa alayı tımarhanelik olur bunların diyordum. Çevremde bunun emarelerini görmeye başladım.

Sonra döndüm ve kendime dedim ki ; İyi ki Galatasaraylıyım.

Çok keyifliyim lan :)

üzüldüm herife

Daha geçen hafta mayislar kiminmis göreceğiz diyen bir adama herşey mustehaktir. Iso ilk yarı İstanbul'u rizeyi 5lerken kendini Guardiola saniyordu

Bence en komik olay sırf eziklik komplekslerinden ötürü kendi Icardi'lerini yaratmak için gelir gelmez Dzeko'ya beni seeeev diye şarkı ayarlamaları.

Güzel sevdi sizi son maçlarda, hoşunuza gitti mi sizi sevmesi kodumun ezik şikecileri :asd:

Yaw şunu biz yapsak taraftarin yönetime etmediği küfür kalmazdı.. Bu nasıl bir midesizlik şarkı falan cikariyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt