Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.296
- 14.040
- 1.498
Averajı neresine sokmuş bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Averajı neresine sokmuş bu
İkili averajla onlar oluyor doğru diyoAverajı neresine sokmuş bu![]()
İkili averajı düşünmedim neyseki o iş oraya kalmaz sabaha kadar pompa ramsta dün zaten suratları gördüysen Fenerli futbolcular isoyuda başkanıda takmıyor Şuan moral olarak bitiklerİkili averajla onlar oluyor doğru diyo
Cok haklisin. Biz de ayni hatayi yapiyoruz. Ismail Kartal'in bir suçu yok. Bu takimi kurup, sonra da boyle bir hoca getiriyorsan, bunun tek sorumlusu diktatorluk ile yoneten Ali Koc. Fakat Fenerbahce toplulugu biat odakli bir topluluk oldugu icin gene sorunu sadece teknik direktor degistirmek oldugunu dusunuyor. Hatta bazilari halen sike ile konulari cozebilecegini filan dusunuyor. Beni tek kaygilandiran konu, bu kalitede rakibin olunca sen de kendini cok gelistiremiyorsun. Seviyesi cok dusuk yani.ismaili niye günah keçisi yapıyorlar anlamadım
adamın çapı bu zaten ne yapsın
üzüldüm herife
Yalı çocuğunun dışarıdan gerçekleştirdiği itelemeler şikeler olmasa zaten şu an İsmail bjk, ibb ve TS ile birlikte bizim 40 puan gerimizden gelip ikincilik için çetin bir yarışma içinde olurlardı.ismaili niye günah keçisi yapıyorlar anlamadım
üzüldüm herife
ismaili niye günah keçisi yapıyorlar anlamadım
üzüldüm herife

Bence en komik olay sırf eziklik komplekslerinden ötürü kendi Icardi'lerini yaratmak için gelir gelmez Dzeko'ya beni seeeev diye şarkı ayarlamaları.
Güzel sevdi sizi son maçlarda, hoşunuza gitti mi sizi sevmesi kodumun ezik şikecileri![]()