Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İs yeri servisinde bu sabah bir kac FB li arkadaşı göremedim. Servise binmeyerek benden kurtulacaklarini zannediyorlar
Ahçı basini yemekte kistirdim. 5-6 kere ottan sebebe yanıma cagirip ezikleyip geri gönderdim. Bugunki yemek iyi olmasa da azimda hoş bi tat bıraktı.

mert müldür artık sınırda değil. konya maçında 4. sarıyı gördü. kayseri maçında olmayacak.

tüm sınırdaki oyuncular kart görürse, osai ve kahveci'nin de sakat olmasıyla gs derbisi kadrosu:

livakovic

s.aziz- çağlar - dziku - müldür

fred - krunic

mhy zymanski king

s.dursun​

yedekler:
eğribayat
furkan akyüz
bonucci
zajc

böyle bir şey yaşanırsa hayatta o maça çıkmaz fb. ne de olsa alıştı.
Bu kadro ideal 11 den daha az gol yer en azından koşar pres yapar bitik symanzki tadic ve dzeko oynasa işimize gelir boğar atariz

yıllardır dediğimiz birşey var ya bu sene şampiyonluk en önemlisi onları psikolojik olarak çökertiriz falan diyorduk valla gördüğüm febeliler ,okuduğum febeli yazıları falan bana valla bu sefer gerçekten bu seneki Allahın izniyle kazanacağımız şampiyonluk bitirdi bunları eminim artık.Bu sene o mübarek şampiyonlukla bunların tüm genlerini kökten bozduk Elhamdülüllah

Bizim eğlencemiz onların üzüntüsü kadar sürmüyor... Şampiyonluk net gelmeden doyasıya eğlenmek gerek... Şampiyonluk gelecek 1 gün sonra seçim ve transfer merkezli bir hale dönüşecek ortam.

Bunlar şampiyon olsa 40 gün 40 gece davul zurna çalarlar...

yıllardır dediğimiz birşey var ya bu sene şampiyonluk en önemlisi onları psikolojik olarak çökertiriz falan diyorduk valla gördüğüm febeliler ,okuduğum febeli yazıları falan bana valla bu sefer gerçekten bu seneki Allahın izniyle kazanacağımız şampiyonluk bitirdi bunları eminim artık.Bu sene o mübarek şampiyonlukla bunların tüm genlerini kökten bozduk Elhamdülüllah
Merak etme Ağustos da başlarlar 1 2 transferden sonra şampiyonluk şarkıları söylemeye...

Aga bu nasıl bir inanmışlıktır? Ulan demiyor ki mhk yı da hakemleri de biz belirledik ama yine de bir bk yiyemedik... Bunu söyleyenlerin elinde de tek bir kanıt yoktur. Olsa bile fener tarafından yapılan olayların kayıtlarıdır...

Oğlum adam çıktı bir Lale orta dedi feriştahınız kaydı daha ne anlatıyorsun sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt