Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.103
- 51.109
- 3.683
Hap falan filan yokta üzülmem için 1 sebep söyle reisHangi hapı kullaniyon banada özelden söyle muradim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hap falan filan yokta üzülmem için 1 sebep söyle reisHangi hapı kullaniyon banada özelden söyle muradim
Orası öyle ama 20 kişi kalan takıma pozisyona girememek bana koyuyor. Hayır pozisyonlar kacirsak beceriksizdik atamadık derdim. Hicbirsey yapmadikHap falan filan yokta üzülmem için 1 sebep söyle reisŞampiyonlukta dediğim gibi ipler bizim elimizde.Bundan önceleri de bizi yeniyolardı ama yine şampiyon biz oluyoduk buralara takılmamak gerek bence.En önemli olan şey şampiyonluk kupası.Geçen sene kim yenildiğimiz Beşiktaş Maç'ını veya Karagümrükle berabere kaldığımız hatırlıyo akılda kalan şampiyonluktur bu başarıdır..
Haftaya şampiyon olursak bu Maç'ı gülerek hatırlarsınOrası öyle ama 20 kişi kalan takıma pozisyona girememek bana koyuyor. Hayır pozisyonlar kacirsak beceriksizdik atamadık derdim. Hicbirsey yapmadik
Valla hemen bitsin bu sezon. Transfer nöbeti gelsin şampiyon olarak bitsin tabi. Maçı izlemeyecegim zaten bende kalp varHaftaya şampiyon olursak bu Maç'ı gülerek hatırlarsınŞimdilik işimiz Konsantrasyon..
Şu tribünü çok özlüyorum
Şimdi bi avuç kaldılar, çoğu da tribünü bıraktıküstürdünüz
Şu tribünü çok özlüyorum
Ezeli rakibini yenip şampiyon olamamış kulüp.. Ve bu galibiyeti tarih yazma olarak nitelendirmiş.. City yi bir maçta yenip şampiyonlar liginden elenmiş takımın kendi ile gurur duyması gibi birşey. Eziklikten başka birşey değil bu. Galatasaraylılar aynı durumda olsa ne anlatıyosun şampiyon oldular yendin ne değişti diye eleştirirdi. Küçüksünüz ve öyle kalacaksınız. Bizi yenmek sizin en büyük başarınız olarak kalacak. Ama kimse bunu hatırlamayacak. Tarih şampiyonları yazar ezikleri değil..