Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yangın söndürme tüpü olan var mı?

fener'in ahını alanın iki yakası bir araya gelmezmiş.

ulan 7 gün 24 saat gs'a ah ediyorsunuz, gs türk futbol tarihinin en başarılı takımı olmaya devam ediyor. onu ne yapacağız?

bir tane bile, medyada mikrofonu olup da şizofren olmayan fbli görmedim yaw. hepsi ciddi şekilde gerçeklikten uzak, kendi hayal dünyalarında yaşıyorlar.

Biz nasıl şampiyonluklara alıştıysak bunlar da yenilgilere alışıp bağışıklık geliştirmişler adeta

Herifler her sene mort olmalarının akabinde şu şekil yıldız kadro kurma peşine düşüyorlar

Bunların mantığına göre;

Biz Manchester United'ı yendik. Onlar da City'i yendiler.

United FA Cup'ı aldı, City Premier Ligi.

O zaman Galatasaray hem Premier lig şampiyonu hem FA Cup şampiyonu :asd:
Yıl 2000
Biz Arsenali yendik
Fener bizi
Pendik feneri

Demekki Pendik Arsenali yener.

Ah shit, here we go again.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Evet Haziran ayı geliyor ve fenerliler tekrar o muhteşem doğa olayına tanıklık ettiriyorlar...

Adamlar 1 Haziran itibari ile reset çekip döngüye girecekler. Uzun uzun yazmayacağım şimdi Mayıs başı yönetim istifa sesleri ile biten döngüyü...

Evet Haziran ayı geliyor ve fenerliler tekrar o muhteşem doğa olayına tanıklık ettiriyorlar...

Adamlar 1 Haziran itibari ile reset çekip döngüye girecekler. Uzun uzun yazmayacağım şimdi Mayıs başı yönetim istifa sesleri ile biten döngüyü...
Başarısızlığa karşı antikor üretiyor vucutları bu aylarda..

Ah shit, here we go again.

Matrixe reset cekmisler, hersey unutulmus , sifirdan baslanmis.

Cpyher ne demisti Matrix de?

"Bu steak'in var olmadığını biliyorum. Ağzıma koyduğumda, Matrix beynime onun sulu ve lezzetli olduğunu söylüyor. Dokuz yılın ardından fark ettiğim şey ne biliyor musun?

Bilgisizlik mutluluktur."

Matrixe reset cekmisler, hersey unutulmus , sifirdan baslanmis.

Cpyher ne demisti Matrix de?

"Bu steak'in var olmadığını biliyorum. Ağzıma koyduğumda, Matrix beynime onun sulu ve lezzetli olduğunu söylüyor. Dokuz yılın ardından fark ettiğim şey ne biliyor musun?

Bilgisizlik mutluluktur."
Ali Koçta kung fu biliyorum deyip Morpheus'a kafa tutan Neo gibi tokatı yiyor işte her sene..

FB Space Odası. Panter Jlan ve Cango, Aziz Yıldırım'a Desteğe Devam Ediyor.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt