Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mango-1-adet-1712_min.jpeg
İşin enteresan tarafı benim de yakın arkadaş var adı Can olan, ona 20 yıldır falan Cango derim, Tatlı Kaçıklar'daki Alman Kurdu vardı ya ondan dolayı;D

İşin enteresan tarafı benim de yakın arkadaş var adı Can olan, ona 20 yıldır falan Cango derim, Tatlı Kaçıklar'daki Alman Kurdu vardı ya ondan dolayı;D
Bu hıyarın adı Canip.

Benim gibi Can'larla bir tutmayalım lütfen.

Fenerbahçe?!
lol.gif

How far can he fall?! Not even the biggest club in Turkey, Galatasaray it is. But to take a job there, it was better to return to Portuguese League and wait for Benfica, Porto or Sporting to offer him a job.

united forumunda biri yazmış

Son düzenleme:
united forumunda biri yazmış
Tabii adam Portekiz'de kazanacağı paranın 10 katını kazanacak burada. Tazminatla beraber 20 kat da diyebiliriz. İngilizler o kısmı atlamış olabilirler. Zaten Benfica, Porto, Lizbon bence bir daha asla böyle sosyete teknik direktörlerle çalışmazlar. O konuda biz hala 20 yıl geriden geliyoruz.

Tazminatinyo nun son 12-13 senedir ne halde olduğunu dünya biliyor, korkanlar bu sene kürek ya da su topu takip edebilirler.

Yine Haziranlar kuşların olmuş 🤣🤣🤣🤣 ama bilmezler ki mayıslar morinho bile olsa Galatasaray ındır...

Herifler bizden daha çok havaya giriyor hala başarı olmamasına rağmen.

11 yıl oldu başarı yok aldıkları 3 Türkiye Kupası sanırım sadece.

Mourinho tabi ki çok önemli hamle anlıyorum da adam bile benim için de hayatımın meydan okuması diyor. Açıkça bir halt olmayan takıma geldimin kibarcası

Türkiye'nin en büyük büyükbaş ve küçükbaş sahibi Ali beye tarımdaki başarılarından dolayı sn tarım bakanı İbrahim Yumakli teşekkür etti. Sözlerine Ali bey harika sığır ve koyunlar yetiştiriyor diye başlayan Yumakli, her sene azalan sayıdan şikayetçi oldu. Ali bey ise yeni cobandan umutlu olduğunu, marta kadar verimi artiracagini söyledi. Ayrica Ercanlar ismini verdiği Simental cinsi sigira yılın sığırı ödülü verildi. Törenin maskotu ise Mert Hakan adındaki çoban köpeği ise izleyenleri bir hayli eğlendirdi

Yanut haber Marastan bildirdi.

Eskiden eylul-ekim gibi sampiyonluk kutlarlardi simdi haziranda baslamislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt