Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourinho ile gol atıp üstüne yatmak üzerine bir anlayışla ligde çok maçı kazanacaklardır bu sezon. Derbylerde bu taktiğin iş yapması zor. Şampiyonluğu gözü dönmüşçe isterken iyi ve baskın bir oyun beklentisine girmeleri çok anlamsız.

Gereksiz işler. Hiç anlamam bunu yapanları ne yani orada birisi bunu duysa dayak yesen hoş mu? Etkileşim için artık şaşırdı insanlar. Böyle şeyler yapacağınıza gidin tuttuğunuz takımı destekleyin, izleyin rahat rahat. Diğer stadyumlarda da bu tarz tipler çıkmaya başlayacak.

Mourinho ile gol atıp üstüne yatmak üzerine bir anlayışla ligde çok maçı kazanacaklardır bu sezon. Derbylerde bu taktiğin iş yapması zor. Şampiyonluğu gözü dönmüşçe isterken iyi ve baskın bir oyun beklentisine girmeleri çok anlamsız.
golü at yat yapmadılar ki dün akşam, maçın başladı top hep luganodaydı zaten,benim hatırladığım A.kocaman önce saldırıp golü atıp sonra yatıyordu

herifler türkiye ligi kazanmak için 15 milyon teknik direktöre para verdiler

komedik club

golü at yat yapmadılar ki dün akşam, maçın başladı top hep luganodaydı zaten,benim hatırladığım A.kocaman önce saldırıp golü atıp sonra yatıyordu
Beraberlik yettiği için gol atmaları gerekmiyordu 1-0 önde başlamış gibiydiler o da bir nevi at yat oluyor.

Tipini hiç sevmiyordum zaten Fenerliymiş normal.

Hocam tam aksi değil mi? Asıl derbilerde işe yarayıp Anadolu takımlarıyla oynarken beraberliklere yol açması olası.

Bu heriflerin hepsi neden fenerli yav
Bi muhtar bile gsli olsa türlü türlü dedikodu çıkartır kodumun oğulları
bunlar 80s fenerlileri hababam sınıfı 14 sene şamp olamadığımız dönem, 90s doğan gelecekteki siyasetçiler cimbomlu olacak o zaman ülke refaha çıkacak.

bunlar 80s fenerlileri 14 sene şamp olamadığımız dönem, 90s doğan gelecekteki siyasetçiler cimbomlu olacak o zaman ülke refaha çıkacak.
Çok güzel gerçekten geleceğe karşı umudum yeşerdi
Umarım cimbomlu siyasetçiler başa gelince adil davranırlar her konuda ve ilk iş boğaz köprsüne dev nkfvas pankartı asarlar

hükûmet ve muhalefet lideri fbli

hakem genel kurulu ve federasyon üyeleri fbli

ama gs kollanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt