Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada fener için söylemiyorum ama bu seneden itibaren Avrupa ligi geçtiğimiz senelerden daha kolay olacak. CL den gelen takım olmayacak çünkü bundan sonra.
turnuvalar arası geçişin olmaması net olarak avantaj fakat mevcut herhangi bir türk takımının uefa seviyesinde bile söz sahibi olamayacağı aşikar.

belki konferans ligi seviyesinde başarı gelebilir.

penalti büyük sansizlik yalniz

o dkda o sekilde olmasi

adamin ayagi kayiyor ve ellerini mecbur acmak zorunda kaliyor

bir de üstüne eliyle topun yönünü net sekilde degistiriyor

türkiyede o dklarda penaltiyi hayatta calmazlardi fbye karsi ama burasi baska iste

penaltiyi yaptiran da osterwolde denen dallama sanirim

iste hep savunduklari elemanlar bunlari en kritik anlarda yakiyor

bu tesadüf degil bence
Ben FB’nin CL’dn 20 yıl men edildiğini ama sanki katılacakmış gibi şike cezası olduğu anlaşılmasın diye danışıklı dövüş evlendiğini düşünüyorum.

2011-2031 arası CL yapamayacaklar bence ve hali hazırda 2008 den sayacak sayaç.

Ben FB’nin CL’dn 20 yıl men edildiğini ama sanki katılacakmış gibi şike cezası olduğu anlaşılmasın diye danışıklı dövüş evlendiğini düşünüyorum.

2011-2031 arası CL yapamayacaklar bence ve hali hazırda 2008 den sayacak sayaç.
Alakası yok renktas. Herifler nerede haksızlık ve hukuksuz var yapiyor. Birde adalet satıyorlar. Kaç kez trajik şekilde eleniyorlar. Birde büyük takım olmadıkları için kaldiramiyorlar.

Alakası yok renktas. Herifler nerede haksızlık ve hukuksuz var yapiyor. Birde adalet satıyorlar. Kaç kez trajik şekilde eleniyorlar. Birde büyük takım olmadıkları için kaldiramiyorlar.
Hukuksuzluk yaparken bunu da yaparlar.

UEFA vs de çok temiz değil.

Hop gidiyor Beko sponsor 2012, Barcelona’ya falan sponsor sonra.

Bunların o işleri bile alengirli çıkar.

Tamam biz gelmiyoruz ama bu cezayı vermeyin size maddi manevi sponsor olalım vs demiş olabilirler .

Yapmaz diyemem.

Hukuksuzluk yaparken bunu da yaparlar.

UEFA vs de çok temiz değil.

Hop gidiyor Beko sponsor 2012, Barcelona’ya falan sponsor sonra.

Bunların o işleri bile alengirli çıkar.

Tamam biz gelmiyoruz ama bu cezayı vermeyin size maddi manevi sponsor olalım vs demiş olabilirler .

Yapmaz diyemem.
Çok ütopik bir düşünce ama bu konu için seninle tartışmayacagim. Dediğin olsun renktas. Lig sampiyonlugu için morinyo hamlesi ilginç oldu

Çok ütopik bir düşünce ama bu konu için seninle tartışmayacagim. Dediğin olsun renktas. Lig sampiyonlugu için morinyo hamlesi ilginç oldu

Zaten komplo teorisi bu gerçek olma ihtimali %1 veya daha az ama benim hissiyatım tamamen başka bir şey değil.

Mourinho'yu da kendilerine benzettiler diyeceğim ama Mourinho hep böyleydi.

Manipülatif ve riyakar bir adam.

Yarın elelince genetiği olmayan bir kulüp ve hakemler ile bu kadar der geçer. Ama 1-2 tur geçse yumruğunu sıkıp tribünlere koşar vs.

14 yıl öncede aynıydı, kaybedeceğini anladığında gider Okan'a vs sataşır.

Bunları yapıyorsa bizim için iyi demek.

o dkda o sekilde olmasi

türkiyede o dklarda penaltiyi hayatta calmazlardi fbye karsi ama burasi baska iste

bu tesadüf degil bence
Maçın uzaması zaten büyük şans idi, taç şişirdiler rakip indirip rakip attı. Tarihte az bulunur rakibin kendi kalesine attığı golde kendi asist yapması. Ama bunlarla yüzleşmek yerine avutma modundalar. Bu kafa devam ettikçe rezillik sona ermeyecek

Şanssızlık dediğiniz şey yüzünden ilahi bir güce inanmaya başlayacağım az kaldı.

Fenerbahçe bence günah çıkartmadığı sürece bu şekilde bir takım organlara yan basmaya devam edecek

Baştan sona çok eğlenceli bir post :)

efolifoli · 3dk
#82.885
Orta hakem penaltı verseydi ağzımı açıp tek kelime etmezdim. Hakem takdiri derdim. Burdaki sıkıntı gri bir pozisyona VAR ın müdahalesi. Eğri oturup doğru konuşalım Türkiye de VAR bu pozisyona karışsa hakemin ne fetocülüğü kalırdı ne teroristliği.

o dkda o sekilde olmasi

bu tesadüf degil bence
Aslında ayağı öyle kayıp yaşanan bir şanssızlık yok. David şut fake atıp topu tipliyor, Jayden balıklama atladığı için fake yedikten sonra toparlamaya çalışırken doğal olarak o görüntüyü veriyor. Dediğin gibi dönüp aynaya bakmadıkları sürece bu gibi anları çok yaşayacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt