- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.476
- 5.103
Fenerli olsaydım; bu gece fenerli olmaktan utaniyorum derdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gozun aydin, like rekoru kirmissin renktas. Ben cogunluga uymayi seven biri olmadigim icin likelamiyorum ama post guzelmis
Niye üstad like vermek bedava yav ver gitsinGozun aydin, like rekoru kirmissin renktas. Ben cogunluga uymayi seven biri olmadigim icin likelamiyorum ama post guzelmis![]()
Safi zarar ziyan ya bunlarAjax'a elek olan Jk yüzünden ligin en çok gol atan takımı değiliz
Shancez olmasa veya biraz kötü oynasa sıçtık. Ön alan baskısı, ortasaha ve ileri ucun gücü sayesinde defansa pek iş düşmüyor bugün de öyle oldu ama 2 kere shancez'in bölgesi dışında defans lazım oldu ikisi de gole döndü.hadi avrupalı bilmiyor bunu paylaşır. defansımız iyi olmasa şu oyunun 10da birini oynayamayız
haksızlık etmeyelim
Ocakta 3 oyuncu alacaklarmış.Lan bu fener akıllanmaz ya. Hala sıfırdan kadro kurmak lazım falan diyolar. Her sene 10 tane sezon başı 10 tane de sezon ortası olmak üzere 20 oyuncu alıyolar. Ve sorunun oyuncu alamamakta olduğunu sanıyolar.
Kendide kaza kurşunu olunca…