Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan'ın bu açıklamasına kızmışlar :D Benim tuttuğum takıma rakip takım full olarak sponsor olsa yönetimi istifaya çağırırdım.Ki böyle 1 durumda taraftarların hepsi istemezdi statta da 1 karşılığı olurdu bu olayın :D Formalarına sponsorlar stattlarına sponsorlar forma arkasına sponsorlar salıncak deyince de alınıyolar yav :D

Gökhan'ın bu açıklamasına kızmışlar :D Benim tuttuğum takıma rakip takım full olarak sponsor olsa yönetimi istifaya çağırırdım.Ki böyle 1 durumda taraftarların hepsi istemezdi statta da 1 karşılığı olurdu bu olayın :D Formalarına sponsorlar stattlarına sponsorlar forma arkasına sponsorlar salıncak deyince de alınıyolar yav :D
Bu herifin kendisi Beşiktaşlı değil mi zaten.

Var ya hiç sevmiyorum şunu.

Aynen Beşiktaşlı reis ama yorumcular arasında Ali'ye karşı olan nadir yorumculardan.Bu Lale Orta olayını da gündeme getiren Spor Gecesi'ydi..
Kerem'e abuk zubuk laflar eden de buydu ama.

Yine de GS'lu muhabir olarak ortalarda dolanması hoşuma gitmiyor.

Kerem'e abuk zubuk laflar eden de buydu ama.

Yine de GS'lu muhabir olarak ortalarda dolanması hoşuma gitmiyor.
Aynen Okan'a da laf etmişti.Ben daha öncesinden Haluk abi'nin yorumlarını beğeniyodum.Youtube işlerine girince tanıdım ben de pek sevemedim ama Ali'ye karşı olduğu için o işlerini görmezden geliyom :D

bu twitin sahibi pedofili, Gs ın oyuncusundan, hocasına, taraftarına kadar herkese küfürler eden etkileşim için çırpınan bir tip.
GWZnilzWcAAk7tG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt