Adem Bıyık
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2019
- 2.615
- 1.987
- 648
ismail kartalın reenkarne olmuş hali gibi adamın tipi. bir de allah'a havale mi ediyor ilave mi ediyor orasını anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Havale masrafından korkmuş heraldeAli Koç’a oy verenleri Allah’a ilave etmek ne demek ulan?
Ahmet Ercanlar'la çocukları olsa deccal olarak dünyaya gelir.
Öğretmen dostumdan okullarda bile yapılandıklarını duymuştum. Öğretmenler ilkokullarda Fenerbahçeli olmaları için dayatma yapıyormuş çocuklara.Fb'li cocuklara ben de üzülüyorum. Umarim gec olmadan dogru yolu bulur hepsi.
Öğretmen dostumdan okullarda bile yapılandıklarını duymuştum. Öğretmenler ilkokullarda Fenerbahçeli olmaları için dayatma yapıyormuş çocuklara.
Her sabah yapı var yapı diye ağlıyorlar. Ama her sabah aynı zamanda Fenerbahçeli olmanın utanç verici olduğunu anlatıyorlar, takımın zerre şampiyon olmayı hak etmediğini söylüyorlar, ama söz konusu Galatasaray olunca yapı oluyormusÖğretmen dostumdan okullarda bile yapılandıklarını duymuştum. Öğretmenler ilkokullarda Fenerbahçeli olmaları için dayatma yapıyormuş çocuklara.
Televizyonun altın çocuğu macun
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Oldu mu sana formaya 1 yıldız daha..G.tunden ödül uydurulmuş, meslekte 30 yıl ödülü ne lan? Fenerbahçe kırmak üzereyken bilinen rekorlar serisine yeni bir tane daha ekleniyor.
Televizyonun altın çocuğu macun
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Keşke PAOK'a etseydi reis o zaman şampiyon olurdu, gidip kendi çalıştırdığı Panathinaikos'a transfer etti.Bunu futbolcu diye Fatih Terim, PAOK'a transfer etmişti. Ne kadar komik!
Keşke PAOK'a etseydi reis o zaman şampiyon olurdu, gidip kendi çalıştırdığı Panathinaikos'a transfer etti.