Eser Say
Aslan Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.975
- 5.482
- 1.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bunlarin taraftari ve yorumculari Amrabata tapiyorlar adamlar futbolu bilmiyorBir takım aynı anda sahada Samet Mert Djiku Amrabat ve İsmail takozuyla çıkıyorsa hiçbir şey yapamaz
Bizde bi Nelson var ve nasıl göze batıyor.
En akıllıları buysa gerisini düşün. 2 senedir g.tlerinden uydurdukları yapı herzaman fb ye karşıymış

şlden elendikleri lille maçından sonra marmarayda karşılaşmıştık muhteşem bi andı
aynı bazı tipler de öyle. icardi diyince ağızdan radyoaktif kusmuk saçıyorlar.Ben şunu fark ettim bunlar yenilgiden daha çok Mauro İcardi'yle ilgili olan şeylere daha çok sinirleniyolarÖnceden Felipe Melo'yu böyle sevmezlerdi adam İstanbul'a geldi ona olan sinirleri pek fazla yok gibi
![]()
Okumadım
Efsaneleri unutmamak lazım, Galatasaraylı olsa bu kadar içten, dolu dolu sövemezDesteklediği eşek takımının ve taraftarının mevcut vaziyetini en iyi anlatan en efsane yorumdu hakikaten. Bu arkadaş Galatasaraylı olmalıymış kendine yazık etmiş.
Galatasaray'ın farkı başarılı kişiler, başkanlar, oyuncular veya efsane olmuş TD bile başarılı bir ilerleyiş sergiliyor olsa bile aptal saptal hareket çekerse taraftar çıkıp "tamam tam destek, hep destek ama sen hayırdır" diyor, bu aslında başarının temelini oluşturuyor bence.Desteklediğin kulüp bir seçime giriyor. İki tane başkan adayı var;
- Birisi 6 senedir kulübün içinden geçmiş, bir tane şampiyonluk alamamış, bir tane dişe dokunur başarı yakalayamamış, amatörce acemice yaptığı işlerin haddi hesabı yok. Diğer başkan adayını "O hakimleri, savcıları, polisleri bu kulübe ben mi üye yaptım? Ben mi onlarla tesislerde tavla oynadım halı saha maçı yaptım?" diyerek fetö iltisakı ile itham ediyor.
- Öteki başkan adayı ise bundan önce yine 4 sene boyunca kupa alamamış, rekor oyla seçim kaybedip, kuyruğuna teneke bağlanıp gönderilmişti. O da çıkmış karşısındaki başkan adayına "Fetö Projesi" diyor. O başkan adayının listesinde olan ve asbaşkan olan medyatik elemana adnancı diyor "Fetöcüleri sahte pasaportlarla yurtdışına kaçırıyor" diyor.
Kendimi fenerli olarak (Allah muhafaza) düşünüyorum da; Hayatımda 10 senedir şampiyonluk, 16 senedir şampiyonlar ligi yok. Başarısızlığımı tamamen fetö kumpasına bağlamışım, bununla hayata tutunuyorum. Başkan adaylarım da bu ikisi. Biri son 6 senemi diğeri de ondan önceki 4 senemi piç etmiş yetmemiş kulübümün üzerine şike yaftası yapışmasına sebep olmuş. 6 senemi piç edene kulübün kongre üyeleri "Gitme Sana Muhtacım" çekiyor. Üçüncü bir başkan adayı yok, çıkma ihtimali de yok...
Yahu yemin ediyorum kafamı duvardan duvara vururdum. Kafamı sağa sola vurmaktan alnım mosmor geziyor olurdum. Hani Allah sabır versin diyeceğim fener taraftarına ama sonrasında onların da zihniyetleri, düşünce yapıları aklıma geliyor, müstahaktır diyorum ne diyeyim.
Nasıl bir kulüp nasıl bir camia lan bu?