Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artiriyorum, UEFA bize düşman, 5 sene türk takımı göndermiyoruz deyip alınacak cezada vatan millet Sakaryaya döner😄

olm böyle öneri sunuldu diye hatirliyorum ben

5 sene avrupaya gitmeyelim tüm pislikleri icimizde temizleyelim diyen olmustu sike olayi patlak verince

olm böyle öneri sunuldu diye hatirliyorum ben

5 sene avrupaya gitmeyelim tüm pislikleri icimizde temizleyelim diyen olmustu sike olayi patlak verince
Yapılmışi var Demir leydi ablamiz tarafından. O show için değil, cidden pisliği temizlemek için yapmıştı, şimdiki premier ligi yarattı. Serie A nin yanında, la liganin yanında esamesi okunmayan premier lig şimdi tüm ligleri satın alır.

Şike donemindeki olayda ise madem bjk fener gidemeyecek Avrupa'ya, ceza yiyecek, Galatasaray gidipte fark açılmasın diye o dönemde vatan millet Sakarya adı altında hiç kimseyi gondermeyelim bkumuzda bogulalim dediler, Allah'tan Koç şirketi uefayida mamaladi çok ceza çıkmadı. O sene sonu yapı kredi ana sponsor oldu uefaya😄

totnham macindan sonra tüm medya okana saldirmadi mi

3lü niye oynuyorsun takim patlayacak bir yerde diye

bjk ve fbli yorumcular bile okan büyük hata yapiyor diye günlerce bunu dile getirdiler
Yaw senin talıldığın burası mi. Abi adam sistemimize yapı demiş. Yakında renklerimizi bile yapıya bağlayacaklar. Bunlar kafayı yemiş xD

Gedson daha stratejik bir hamle olurdu bence

Bjk'i zayıflatıyorsun,
Fb'ye gitmesini engelliyorsun,
Gs'ın ihtiyacı olan bir orta saha profili almış oluyorsun.
Kerem transferinde Benfica'nın Jedsondaki hakkını alacaktık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt