- 25 Kasım 2008
- 13.566
- 12.277
- 2.168
Son paragraf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Beyinsizlik diz boyuEyetouch · 7sa
#102.810
Dybala bize gelse ilk çıktığı antremanda sezonu kapatır ama bunlarda bir takım mistik şifacılar şamanlar falan olduğundan dolayı sakatlanmaz. Evet aradaki farkı buna bağlıyorum. Koskoca Ali Koç kurumsallığı gereği bizde herşey şeffaf, en iyi doktorlar profesyoneller bizde ama günümüz tıp teknolojisi bu kadarına izin veriyor malesef. Onlar ise Peru'dan falan mistik şifacılar getirmiş olsa gerek.
Bu tur galibiyetler hem takimi kenetliyor, hem de karsi tarafin inancini kiriyor. 4-0 kazanacagimiza bu sekilde kazanmayi cogu zaman yeglerim. Ayni sekilde fener son dakika atacagina, bu hafta oldugu gibi 75'de atip yenmeleri daha az uzuyor beni.Bunları son dakikaya kadar umutlandırıp 90+8’de galibiyet golünü atıp hayallerini yıktık ya en çok da ona seviniyorum. Ayrı bir zevk verdi bu.
Bu twit anca buraya yakışır. İyice düşürdüler seviyeyi taraftar hesabı gibi kulübün hesabını yönetiyorlar.
Bu twit anca buraya yakışır. İyice düşürdüler seviyeyi taraftar hesabı gibi kulübün hesabını yönetiyorlar.