Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.024
- 48.316
- 4.933
Bu insanlar bu iq seviyeleriyle yardım almadan nasıl günlük hayatlarını geçiriyorlar lan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizle ilgili hiç antipatik konuşmadı bu sene ama bilemedim dostumErsin Galatasaraylı mı
Hayır tabiki fanatik düzeyde fenerli hatta geçen sene sabunun kanalındaydi ama sonra jacti oradan ,geçmişinde ersin gottekin sabrı ugan filan bizim uefa maçlarımızı Hagi Hagi diyerek hayranlıkla anlatan ve bunların hepsi farklı takımları tutan kitleydi, ersin bu sene daha tarafsız konuşuyor ama paranın kokusunu alınca değişebilen tiplerdenErsin Galatasaraylı mı
İnstagram'da bu gerizekalının videoları sürekli keşfette önüme düşüyor adam hiç utanmıyor yavBu insanlar bu iq seviyeleriyle yardım almadan nasıl günlük hayatlarını geçiriyorlar lan.
Tüm tarafsizliklari gercektem bu sebepten. Sesinizi ciksin, dinlesinler pr olsun. Kasemiz artsin. Sonra Acun parayi onune koyuyor, Hop bir bakmissim hepsi yapi sapi kapi diye gezi,or. Bkz: Ümit ÖzatHayır tabiki fanatik düzeyde fenerli hatta geçen sene sabunun kanalındaydi ama sonra jacti oradan ,geçmişinde ersin gottekin sabrı ugan filan bizim uefa maçlarımızı Hagi Hagi diyerek hayranlıkla anlatan ve bunların hepsi farklı takımları tutan kitleydi, ersin bu sene daha tarafsız konuşuyor ama paranın kokusunu alınca değişebilen tiplerden
Resmen oksijen israfı.
Ahlaken müthiş çöktük ya öyle böyle değil.İnstagram'da bu gerizekalının videoları sürekli keşfette önüme düşüyor adam hiç utanmıyor yav
Bir şey söylüyor çıkmayınca yüzü bile kızarmıyor.
Yine bize sallayacaktir köpek!Ali koç yarın 17 de basın toplantısı yapacakmış an itibariyle antu haajajhajajhajajaj ulan hönkürdüm okurken![]()
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası kesin de adamın kafası çok iyi baboYine bize sallayacaktir köpek!
:crushed:
:crushed: