Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün bu zibidiler sırf biz hatay ile berabere kaldığımız için türedi maalesef.

üzerine Yabancı Var yabancı hakem gündemiylede kendi rezilliklerine olan tepkiyi tamamen bize yöneltti pislik yönetimleri.
Görmezden gelince bunlar yok olmuyor aksine daha çok kendilerine alan açıyorlar.

İşleri güçleri bu sene çirkeflikle lider olmak. Galatasaray'a zarar verip hakkının yenmesini beklemek.

Görmezden gelince bunlar yok olmuyor aksine daha çok kendilerine alan açıyorlar.

İşleri güçleri bu sene çirkeflikle lider olmak. Galatasaray'a zarar verip hakkının yenmesini beklemek.
hakkımızın yenmesini beklemek değil - sağlamak.

bunu neyin üzerinden yapıyorlar ? TFF... yabancı var getirDİK - yabancı hakemi istiyorUZ vs gibi sanki futbolu temizler rolüyle.

yokolmaz bunların hiçbiri - türkiyede attayım çamuru yaslanım arama kitlesini yokedemezsin. o denli bir disiplin denetim yok.

yoksa çoktan tivitterda TC kimliksiz yazılmaz edilmezdi mesela - kim ne derse arkasında dursun diye.

Ben kadıköyde yaşayıyrum doğduğumdan beri - en iyi arkadaşlarım HASTA fenerli - bahsi geçitği anda konu değiştiriyorum. çünkü en akıllısına bile anlatamazsın - içlerinde bastılmış , patlamış çürümüş duygularını ne fırsat çıkıyorsa başkanlarının cümlelerini konuşuyorlar.

yok sayacaksın- birbirleri içinde bıdı bıdı yapacaklar .

sen yılanın başını ezeceksin tabiri caiz ise ....buda TFF ve karşı tarafta bu toksikliği 7 yıldır işleyen ali koçu sportif başarıszlıkla kendi koyunlarına yem etmen.

başka ....yolu....yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt